בעקבות יוזמה של גנדלמן, שחקנה של הפועל חדרה מנשה זלקה שזכה בפרס הציונות ומשרת כלוחם במילואים בחטיבת הצנחנים ירצה בפני תיכוניסטים על חשיבות הגיוס לצה"ל
קשר הפועל חדרה, שמשרת במקביל במילואים בחטיבת הצנחנים, זכה בפרס הציונות של תנועת "אם תרצו". ראש העיר צביקה גנדלמן יזם סדרת מפגשים שלו עם בני נוער מקומיים על מנת לעודד את הגיוס לשירות הקרבי
קשר הפועל חדרה, מנשה זלקה, זכה בשבוע שעבר בפרס הציונות של תנועת "אם תרצו" לשנת 2018, לאות הוקרה על פעילותו למען העם והארץ, הן במגרשי הכדורגל והן בשירותו הקרבי ביחידת העילית של חטיבת צנחנים.
חוויות של לוחמים. גנדלמן וזלקה
זלקה (28) עלה לארץ מאתיופיה בגיל שנה בלבד ושיחק כדורגל שנים רבות. לקראת גיוסו החליט כי יתגייס להיות לוחם על אף חלומו להיות כדורגלן מקצועי. זלקה התנדב לחטיבת הצנחנים ואף סיים לוחם בפלגת העורב שם שירת עם ארי פולד ז"ל שנרצח לפני מספר שבועות בגוש עציון.
בשבוע שעבר, בעקבות החשיפה על שירותי הצבאי ועל כוונתו להמשיך ולשרת גם כקפטן קבוצה בליגת העל בכדורגל, זכה זלקה לאות ההוקרה המיוחד בכנס השנתי של תנועת "אם תרצו".
בעקבות הפרס ובעיקר בעקבות הסיפור המרגש והמיוחד של זלקה, יזם ראש עיריית חדרה, צביקה גנדלמן, רעיון לפיו זלקה יחל בסבב הרצאות מול תלמידי תיכון חדרתים בנושא השירות הצבאי המשמעותי ופשוט יספר את סיפורו ויסביר לבני הנוער את החשיבות בשירות הצבאי.
גנדלמן, תת אלוף במיל, החמיא בפגישה לזלקה על קבלת הפרס ובעיקר על הדרך (בזכותה החליט הוא עצמו לאפשר לזלקה להדליק משואה ביום העצמאות האחרון בחדרה), והשניים שוחחו על הצבא, אבל בעיקר על כדורגל... לקראת משחק העונה של הפועל חדרה בשבת מול מכבי ת"א.
בסיום הפגישה נידב גנדלמן מספר עצות לזלקה איך לעמוד מול בני הנוער ואיך לספר להם את סיפורו בצורה הטובה ביותר (ראש העירייה עצמו נהג להרצות מדי שבוע לבני נוער ובחדרה ולהעביר להם שיעורי אזרחות), וכמובן לא שכח לאחל לו הצלחה מול מכבי ת"א.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".