המשטרה עצרה את תושב חדרה בן 31 בחשד לתקיפת שוטרים וצוות רפואי בבית חולים בנתניה. המשטרה מגנה כל סוג של אלימות ובפרט כזה המופנה כלפי אנשי ציבור שמותקפים על רקע ותוך כדי ביצוע תפקידם.
לפנות בוקר התקבל במשטרת ישראל דיווח על תקיפת צוות אנשי מד"א וצוות רפואי בביה"ח לניאדו שבנתניה. שוטרים שהגיעו למקום הבחינו בגבר כשהוא צועק, מקלל ומניף את ידיו לכל עבר. לאחר שהשוטר הודיע לחשוד על מעצרו, החשוד, בן 31 מחדרה, ניסה להתנגד בכוח למעצר ואיים על השוטר.
לאחר שהוכנס לניידת, החשוד הטיח את ראשו בחלון ונפצע. השוטרים הובילו אותו לקבלת טיפול רפואי בביה"ח ולאחריו הוא הובא לחקירה בתחנת המשטרה.
בית החולים לניאדו (צילום: שלומי גבאי)
בדיון שהתקיים היום בעניינו בבימ"ש השלום בפ"ת, הוארך מעצרו של החשוד ב-3 ימים. החקירה נמשכת.
דובר בית החולים לניאדו עשהאל שחף מסר כי האירוע התרחש בשעות הבוקר המוקדמות וכי החשוד ככל הנראה היה בגילופין. הוא השתולל בכניסה למחלקה לרפואה דחופה, נבלם על ידי מאבטחי לניאדו עד להגעת משטרת ישראל.
נדב חן מנכ"ל לניאדו גינה את האירוע ואמר: "תושיית המאבטחים מנעה אירוע חמור. אנו פועלים בשיתוף פעולה מלא עם משטרת ישראל על מנת להלחם בתופעת האלימות כנגד צוותים בבית החולים"
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!