המשטרה עצרה את תושב חדרה בן 31 בחשד לתקיפת שוטרים וצוות רפואי בבית חולים בנתניה. המשטרה מגנה כל סוג של אלימות ובפרט כזה המופנה כלפי אנשי ציבור שמותקפים על רקע ותוך כדי ביצוע תפקידם.
לפנות בוקר התקבל במשטרת ישראל דיווח על תקיפת צוות אנשי מד"א וצוות רפואי בביה"ח לניאדו שבנתניה. שוטרים שהגיעו למקום הבחינו בגבר כשהוא צועק, מקלל ומניף את ידיו לכל עבר. לאחר שהשוטר הודיע לחשוד על מעצרו, החשוד, בן 31 מחדרה, ניסה להתנגד בכוח למעצר ואיים על השוטר.
לאחר שהוכנס לניידת, החשוד הטיח את ראשו בחלון ונפצע. השוטרים הובילו אותו לקבלת טיפול רפואי בביה"ח ולאחריו הוא הובא לחקירה בתחנת המשטרה.
בית החולים לניאדו (צילום: שלומי גבאי)
בדיון שהתקיים היום בעניינו בבימ"ש השלום בפ"ת, הוארך מעצרו של החשוד ב-3 ימים. החקירה נמשכת.
דובר בית החולים לניאדו עשהאל שחף מסר כי האירוע התרחש בשעות הבוקר המוקדמות וכי החשוד ככל הנראה היה בגילופין. הוא השתולל בכניסה למחלקה לרפואה דחופה, נבלם על ידי מאבטחי לניאדו עד להגעת משטרת ישראל.
נדב חן מנכ"ל לניאדו גינה את האירוע ואמר: "תושיית המאבטחים מנעה אירוע חמור. אנו פועלים בשיתוף פעולה מלא עם משטרת ישראל על מנת להלחם בתופעת האלימות כנגד צוותים בבית החולים"
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".