מה שנראה תחילה כי מדובר בתיק ניסיון רצח של יצאנית בתל אביב הסתיים בשלב זה בשחרור החשוד למעצר בית אצל אימו. הסניגורים: "החשוד הותקף ופעל מתוך הגנה עצמית"
החוקרים ופרקליטיו של תושב חדרה בן 29 שנעצר לפני כשבועיים בחשד כי ניסה לרצוח יצאנית מתל אביב אותה הכיר באתר היכרויות באינטנרט הגיעו להסכמה כי הוא ישוחרר למעצר בית.
בתחילתה של החקירה התברר כי החשוד הגיע לביתה של היצאנית המתגוררת בתל אביב ושם בילה איתה. בשלב מסויים במהלך הבילוי, פרץ בינהם ויכוח על רקע כספי לאחר שהיצאנית דרשה מהחשוד את התמורה עבור הבילוי המשותף. לאחר שהוא התנגד לשלם את הסכום שדרשה היצאנית היא התיזה בפניו גז מדמיע ואף שברה בקבוק על ראשו. כתוצאה מכך הוא דקר אותה מספר פעמים בפלג גופה העליון באמצעות סכין ולאחר מכן הוא נמלט מהדירה.
במשטרה סבורים כי גרסת החשוד אמינה (צילום: שלומי גבאי)
החשוד נעצר למחרת היום וכבר בחקירתו הראשונית הוא טען בפני החוקרים כי הוא זה שהותקף כשהיצאנית התיזה עליו גז מדמיע, שברה בקבוק וודקה על ראשו מה שגרם לו להתגונן ולפעול מתוך הגנה עצמית. ככל שהתקדמה החקירה גברה ההערכה בקרב החוקרים כי גרסתו של החשוד אמינה ובשל כך כאמור, הגיעו להסכמות עם פרקליטיו כי ישאר במעצר בבית אימו בחדרה. חקירת הפרשה נמשכת.
"פעל מתוך הגנה עצמית". הסניגורים לוי ומצרי (צילום: שלומי גבאי)
סנגוריו של החשוד שי לוי וצחי מצרי אמרו: "גרסת החשוד שאנו מייצגים היתה ברורה עקבית ומסודרת ולפיה הגן על עצמו מאותה יצאנית שניפצה על ראשו בקבוק וודקה והתיזה על פניו גז מדמיע. נכון לעת הזו נראה כי הפרשה ההזויה כבר מאחוריו. ההגנה הסכימה לתנאי שחרור מגבילים בנסיבות חומרת העבירה. תנאים מגבילים שיוסרו במהירה."
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.