החשוד נמלט מהמקום מיד לאחר האירוע ובתום מאמצי חיפוש גדולים של המשטרה הוא נלכד. הצעירה תושבת תל אביב הועברה לבית החולים במצב קשה
בית משפט השלום בתל אביב האריך הבוקר את מעצרו של תושב חדרה בן 29, החשוד כי אתמול (שלישי) במהלך בילוי עם יצאנית בדירתה בתל אביב, הוא ניסה לרצוח אותה אותה לאחר שהתגלע בניהם ויכוח סוער.
מהחקירה עולה, כי החשוד הכיר את היצאנית באתר היכרויות באינטנרט ולאחר שיחה בינהם הוא הגיע לביתה בתל אביב ושם בילה איתה. בשלב מסויים במהלך הבילוי, פרץ בינהם ויכוח על רקע כספי לאחר שהיצאנית דרשה מהחשוד את התמורה עבור הבילוי המשותף. לאחר שהחשוד ככל הנראה התנגד לשלם את הסכום שדרשה היצאנית היא התיזה בפניו גז מדמיע ועל פי החשד אף שברה בקבוק על ראשו. כתוצאה מכך הוא נפצע בראשו.
הצעירה פונתה במצב קשה (צילום: דוברות מד"א)
כתוצאה מכך ועל פי החשד, הוא דקר אותה מספר פעמים בפלג גופה העליון באמצעות סכין ולאחר מכן הוא נמלט מהדירה. הצעירה פונתה לבית לבית החולים במצב קשה כשהיא מורדמת ומונשמת. מהחקירה עולה עוד כי בעת האירוע שהתה בדירה צעירה נוספת.
החוקרים שהגיעו לדירה גבו עדות מהבחורה הנוספת ששהתה בדירה ובמקבלי התחקו אחר ההתכתבות עם החשוד במכשיר הטלפון הנייד של היצאנית וכך הוא אותר ונעצר.
"גרסת החשוד תביא לשחרורו". עו"ד שי לוי (צילום: שלומי גבאי)
בחקירתו הכחיש החשוד כי ניסה לרצוח את היצאנית ואף טען כי הוא זה שהותקף על ידה ופעל מתוך הגנה עצמית.
עורך הדין שי לוי המייצג את החשודאמר: "החשוד מכחיש כי ניסה לרצוח את המתלוננת היצאנית. לדבריו הותקף באופן קשה בדירה על ידי המתלוננת אשר שברה על ראשו בקבוק וודקה והתיזה לעברו גז מדמיע.
החשוד נאלץ להגן על חייו. אני מקווה שחקירה יסודית של המשטרה ובה פרטים שצריכים להיבדק אשר יש בהם כדי לחזק את גרסת החשוד תביא לשחרורו."
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".