עיריית חדרה והאגודה למען החייל ערכו אירוע משותף במסגרת שבוע ההוקרה לחיילי צה"ל ומשרתי מערך המילואים
במסגרת שבוע ההוקרה לחיילי צה"ל ומשרתי מערך המילואים נהנו עשרות חיילים למחוות הוקרה בחדרה בשיתוף הוועד למען החייל ועיריית חדרה.
חיילים אשר הגיעו אל תחנת רכבת מערב בדרכם אל הבסיסים שבהם הם משרתים, הופתעו מקבלת הפנים שהמתינה להם בתחנה במסגרת אירועי שבוע ההוקרה. כבר בהגיעם קיבלו שתייה קרה עם ברכה חמה, ובהמשך נהנו משחייה בבריכה וערב שנערך לכבודם בפארק נחל חדרה, עם ארוחת ערב, שירים, ריקודים, והופעה של להקת פיקוד צפון.
יו"ר האגודה למען החייל חנוך ששון ונציגי האגודה, וכן נבחרי ציבור ובכירים בעירייה, בירכו את החיילים והביעו את הערכתם לכוחות הביטחון.
החיילים הודו לאגודה למען החייל ולעיריית חדרה על המחווה המשותפת, והביעו אהבה רבה לעיר חדרה ולחמימות של תושביה אשר עשו כל שביכולתם להנעים את שהותם בעיר.
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.