המשטרה ושירותי הכבאות: הסיבה לשריפת הרכב בחדרה - כשל טכני במנוע
שלומי גבאי יום שני,
25 ביוני 2018, 09:56
ממצאי חקירת שירותי הכבאות והמשטרה בעניין שריפת רכב המזדה קבעו חד משמעית כי לא מדובר בהצתה אלא בכשל טכני במנוע
ביום ראשון (17/6/18) בשבוע שעבר סמוך לשעה 14:00 עלה באש רכב מזדה שחנה ברחוב הרצל בעיר חדרה.
הרכב שחנה במקומו משעות הבוקר עלה לפתע באש בחלקו הקדמי. לוחמי האש שהוזעקו למקום השתלטו על האש. איש לא נפגע ולא נגרם כל נזק לרכוש נוסף מלבד לרכב המזדה.
חוקר שריפות מטעם שירותי הכבאות שבחן את הזירה קבע כי לא נמצאו בתוך הרכב או סביבו חומרי בעירה אשר האיצו את השריפה וכי מדובר בכשל טכני של המנוע שהחל להתלקח.
גם חוקרי המשטרה שבחנו את המקרה הגיעו מיד למסקנה כי לא מדובר באירוע פלילי ולבעלת הרכב אין כל סכסוך או מעורבות פלילית.
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!