בשבוע שעבר, אירח תאגיד מי חדרה משלחת של 25 מומחים מתחום המים ממדינת אוהיו. המשלחת עברה יום עיון בתאגיד בהדרכת שי פרץ, מנכ"ל התאגיד וטל אליהו, יו"ר דירקטוריון התאגיד טל אליהו: "נמשיך לעשות את עבודתנו, לספק לתושבים מים מצוינים לשתייה, שירות מצוין ולהוות דוגמא לתאגידים וגופים נוספים בארץ ובעולם בנוגע לניהול משק המים והביוב".
בראש המשלחת עמד גאר'ד ברטלי, יו"ר רשות המים של אוהיו, אשר הגיע בליווי מהנדסים, טכנאים, רואי חשבון ואנשי עסקים מתחום המים. המשלחת הוזמנה ע"י המכון ליבוא ויצוא הישראלי, לאחר פניתם לרשות המים בבקשה למצוא תאגיד מים אשר מוביל באספקת מים לתושבים, בטיב איכות המים ובשילוב של טכנולוגיות מתקדמות בניהול משק המים והביוב. תאגיד 'מי חדרה' נבחר ע"י רשות המים לארח את חברי המשלחת בשל הצטיינותו בכל הפרמטרים.
ביקור המשלחת בתאגיד (צילום: יח"צ)
יום העיון שהתקיים במשרדי התאגיד כלל מספר הדרכות הנוגעות למשק המים והביוב: שאיבת מי שתיה מבארות, איכות מי השתייה ושימוש בטכנולוגיות מתקדמות: מערכות טיוב מים מהאקוויפר, ניטור וחיטוי מים, מערכות ניהול רשת המים העירונית ועוד.
חברי המשלחת התפעלו מהניהול המיטבי של משק המים בעיר חדרה ועל הנתונים המצוינים אודות פחת המים, איכות המים ונתוני אחזקה שוטפים של התאגיד. המשלחת הדגישה כי היא תמליץ למשלחות נוספות ולבעלי תפקידים נוספים במדינתם להגיע לחדרה וללמוד עוד על ניהול אופטימלי של משק המים.
טל אליהו, יו"ר הדירקטוריון: "נמשיך לעשות את עבודתנו, לספק לתושבים מים מצוינים לשתייה, שירות מצוין ולהוות דוגמא לתאגידים וגופים נוספים בארץ ובעולם בנוגע לניהול משק המים והביוב. הערכתי הרבה לעובדי התאגיד אשר מגיעים כל פעם לשיאים חדשים של מצוינות".
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".