לכבוד יום האישה הבינלאומי שצוין השבוע, אירח ראש עיריית חדרה צביקה גנדלמן בלשכתו נשים המכהנות בתפקיד מנהלות אגפים בעירייה. גנדלמן: "הנשים בעירייה שותפות מלאות לעשייה העירונית"
בעיריית חדרה מכהנות נשים רבות בתפקידים בכירים. הבכירות ביותר הצטלמו עם ראש העירייה לציון יום האישה: סגנית ראש העירייה חדוה יחזקאלי, היועצת המשפטית עו"ד שרון אנגל, מבקרת העירייה יוכי דהן, מנהלת אגף מטה ומנהלה אורלי נגר, מנהלת אגף פניות הציבור יהודית אסולין, מנהלת אגף הרווחה זיוה היימברג, מנהלת אגף החינוך סיגלית איציקוביץ, מנהלת אגף הון משאבי אנוש דגנית זילבר.
ראש העיר צביקה גנדלמן: "ביום האישה הבינלאומי מעלים על נס את הישגיהן של הנשים בארץ ובעולם, אך בעיריית חדרה עושים זאת כל ימות השנה. מנהלות האגפים בעירייה נבחרו לתפקידיהן הבכירים בזכות כישוריהן ואיכויותיהן, והן מייצגות בצורה מכובדת את הישגיהן של נשים, כולל הישגיהן של מאות עובדות העירייה השותפות בצורה מלאה בעשייה העירונית וקידום העיר".
גנדלמן: "מעלים על נס את הישגיהן של הנשים" (צילום: באדיבות עיריית חדרה)
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".