בחיפוש שבוצע על פי צו בכפר ג'יסר א-זרקא על ידי בילוש תחנת זכרון בשיתוף פעולה עם יס"מ מנשה נתפס נשק מסוג קרלו, ואקדח שנגנב במהלך פריצה לבית בחדרה ב-2016 ו-50 כדורי 9 מ״מ. החשוד בן 38 נעצר לחקירה.
המודיעין התברר כמדויק. אקדח שנגנב בפריצה בחדרה ב-2016, התגלה הבוקר בג׳סר א-זרקא בחיפוש יזום שערכו שוטרי נקודת המשטרה בכפר עם שוטרי תחנת זכרון זכרון יעקב ובשיתוף פעולה עם צוות יס״מ של מרחב מנשה. במהלך החיפוש נתפסו גם 50 כדורים וכן תת מקלע מסוג ״קרלו״. החשוד באחזקת הנשק והתחמושת, תושב הכפר גבר בן 38, נעצר והועבר לחקירה. המשטרה מתכוונת להביאו בפני שופט בבימ״ש השלום בחדרה ולבקש את הארכת מעצרו.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".