האם מדובר בסכסוך שכנים או בשוטר עירני בעל חושים חדים ששומר על הציבור 24 שעות ביממה?
משטרת חדרה עצרה לחקירה עבריין מוכר בן 37 תושב העיר בחשד שמכר סמים סמוך לביתו ברחוב דוד ברמן לאדם אחר והכל מול עיניו של שוטר המתגורר בסמוך. השוטר שאינו משרת בתחנת חדרה שהה בביתו באותה עת וכמובן שלא היה בתפקיד כשהבחין בשכנו העבריין המוכר לו מאירועים דומים קודמים מבצע עסקת סמים. מיד החל לרדוף אחר האדם שלכאורה רכש את הסמים, וכאשר זה הבחין בו הוא השליך את הסמים לריצפה אולם השוטר מצא את הסם והזמין ניידת משטרה שעיכבה אותו לחקירה.
החשוד נעצר לחקירה
בחקירתו אישר הקונה כי אכן פגש את העבריין המתגורר במקום וקשר אותו לעיסקת הסמים. צוות בילוש איתר את העבריין והוא נעצר. בחקירתו הכחיש העבריין את המיוחס לו וטען כי לא מכר את הסמים לאותו אדם שנתפס וכי אותו שוטר מתנכל לו תקופה ארוכה אולם עדותו של השוטר וגרסת הקונה הביאו למעצרו.
עורכי הדין שי לוי - משמאל וצחי מצרי (צילום: שלומי גבאי)
אתמול הובא החשוד לדיון בבית משפט השלום בחדרה והמשטרה ביקשה להאריך את מעצרו ב-5 ימים, סנגוריו שי לוי וצחי מצרי טענו כי מדובר בפרי דמיונו של אותו שוטר המתגורר בסמוך למרשם, מעליל עליו עלילות פעם אחר פעם ומתנכל לו באופן שיטתי ללא כל סיבה. השופטת רקפת סגל מוהר ששמעה את טענות הצדדים נענתה באופן חלקי לבקשת המשטרה והאריכה את מעצרו של החשוד ב-3 ימים.
עורכי הדין שי לוי וצחי מצרי מסרו: "עוד צפויה לשכן השוטר המסוכסך עם האדם אותו אנו מייצגים הפתעה בבית המשפט"
האמן הרי לנגבהיים פותח את תערוכת היחיד "והיה הסיפור לצבע", המחברת בין ספרות, סיפורי התנ"ך ואמנות חזותית. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, נפתחה בשבוע שעבר בגלריה Global Art, רחוב מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב, ותינעל ב-7.11.26. לנגבהיים, אמן, מדען ומנהל בכיר בתעשיית הביוטכנולוגיה, הופך באמצעות קו וצבע את סיפורי ש"י עגנון לעולם חזותי עשיר. לאחר מחקר מעמיק וביקור בנופים שבהם מתרחשים הסיפורים, הוא מרכז על גיליון אחד עלילות הנפרשות לעיתים על פני עשרות עמודים. העבודות מזמינות את הצופים למסע בין ירושלים העתיקה, מזרח אירופה ועולמות הדמיון. בהצלחה!
בתיאטרון הקאמרי התקיימה הפרמיירה להצגה "אגממנון", הצגה מצמררת על שליט של מדינה במלחמה, עם שבויים, שנדרש לשלם מחיר אישי תמורת השבתם. בהצגה משחקים דרור קרן, ישי גולן, מיכל עוזיאל, יונתן הורנצ'יק, רות אסרסאי, ירדן ניקהמפה וגל מיזרב. בין מי שהגיעו לפרימיירה החגיגית: עמוס תמם, יניב סוויסה, יניב ביטון, קרן מור, אמיר בנאי, יבגניה דודינה, ששון גבאי ועוד רבים וטובים. פרגנו להם!
האמן יוסי לובלסקי פותח את תערוכת היחיד "לא הכל ורוד", המתבוננת במערכת היחסים שבין אב לבנו ובין אדם להוריו, דרך תהליך יצירה שנמשך 18 שנה. התערוכה, שאצרה אילנה כרמלי לנר, תיפתח ביום חמישי, 8.10.2026, בשעה 19:00 בבית האמנים בתל אביב, רחוב אלחריזי 9, ותינעל ב־31.10.2026. לובלסקי נפרד מהצבעוניות החמה המזוהה עמו וצולל אל פלטה מאופקת של כחולים, שבה הים הופך למרחב של זיכרון, אובדן, חמלה ופיוס. לצד ציורי השמן הגדולים יוצגו גם רישומי הכנה בפחם, החושפים את קווי המחשבה והרגש שקדמו ליצירות. במרכז התערוכה עומד השינוי שעבר האמן לאחר מות הוריו, מאב המתבונן בבנו לילד יתום המחפש את הוריו. לפרטים נוספים חפשו באתר של יוסי לובלסקי.
נתניה: אירוע חגיגי נערך על ידי בכירי רשת טיב טעם המסכמת בימים אלה מהלך גיוס תרומות רחב ובמסגרתו נאספו כ-102,000 ₪, כתרומה לעמותת ידידי המרכז הרפואי לשיקום לוינשטיין. לאירוע הגיעו בכירי עמותת ידידי לוינשטיין, בסניף הדגל באזור התעשייה פולג בנתניה. המרכז הרפואי לשיקום לוינשטיין מקבוצת כללית, הוא מרכז השיקום הגדול בישראל ואחד המובילים בעולם. בלוינשטיין מטופלים פצועי צה"ל וכוחות הביטחון, נפגעי פעולות טרור, תאונות דרכים, תאונות עבודה, אירועים מוחיים, פגיעות חוט שדרה, קטיעות וגפיים, פגיעות ראש ומחלות מורכבות. מגיעים אליו מטופלים הזקוקים לתהליך שיקומי מקיף, במטרה לשוב לחיים עצמאיים ולתפקוד.