בבחירות שהתקיימו אתמול הביעו עובדי העירייה את אמונם המחודש ביו"ר המכהן איציק יצחקי ובחרו בו ברוב קולות לעמוד שוב ברשימת המועמדים שהוביל ולכהן קדנציה נוספת כיו"ר מועצת העובדים
עובדי עיריית חדרה הביעו אמון מוחלט ביו"ר הוועד איציק יצחקי לאחר שבבחירות לוועד העובדים שהתקיימו אתמול הוא זכה ברוב קולות ביחד עם הרשימה שהוביל. ללא ספק מדובר בהבעת אמון מרשימה שהופגנה עוד לפני הבחירות כאשר התברר שיצחקי היה מועמד יחיד, מה שהעיד על העדפת העובדים לראותו עומד בראש הוועד הנבחר גם בקדנציה הבאה. לבחירות לוועד ניגשו כ-40 מועמדים אשר מתוכם התבקשו עובדי העירייה להצביע עבור ה-18 שברצונם להכניס למועצת העובדים.
יצחקי קרא לכלל עובדי העירייה לממש את זכותם להצביע ולהשפיע, וציין כי תוצאות הבחירות יהיו חשובות להמשך הנהגת והובלת העובדים בשלש השנים הבאות. בהודעה שפרסם לקראת הבחירות ביקש יצחקי מכל העובדים והמועמדים לשמור על הוגנות וכבוד הדדי, ואיחל הצלחה לכל המתמודדים.
בתום ספירת הקולות עלה כי אחוז ההצבעה היה גבוה, ועמד על 89 אחוזים שהם 1,092 עובדים מתוך 1,228 בעלי זכות ההצבעה.
עשרות המתמודדים נחלקו למספר רשימות, בכולן מועמדים ראויים ואהודים. רשימת המועמדים שהוביל יצחקי, זכתה בסופן של בחירות ברוב קולותיהם של עובדי העירייה.
איציק יצחקי. ימשיך להוביל את וועד עובדי עיריית חדרה (צילום: יח"צ)
התוצאות והעובדים שזכו ברוב קולות:
חזקי מנת, בת חן פחימה, איציק ציונית, ניר כותא, בוריס בר, ברוך אוואד, חן כחלון, מירי אדרי. מלכה פחימה, בועז לוי, סיגל הרשקוביץ, מוריס אוחנה, סיגלית בר ששת, ניצה סנדו, עמי פדלון, שירה נעמי פנחס, דני מששה וגלית שגב.
למחרת הבחירות הודה יצחקי לעובדי העירייה ואמר: "תוצאות הבחירות לוועד מעידות על אמונכם המוחלט בצוות מנצח שהוביל, תמך, הקשיב, וסייע במשך שלוש השנים האחרונות. אחוזי ההצבעה הגבוהים מעידים כי אנו ארגון חברתי מסודר, מגובש, תומך ואוהב, שהביע את אמונו בצוות שיפעל בראשותי גם בשלוש השנים הקרובות. עוד נכונים לנו אתגרים רבים, אך אנו נמשיך לתת לעובדים אוזן קשבת, טיפול וסיוע, והחשוב מכל תחושת משפחה גדולה ומלוכדת".
יצחקי הודה לכל המתמודדים ששמרו על סדר והוגנות ביום בחירות דינמי ודמוקרטי, וכן הודה לחברי ועדת הבחירות שפעלו בהתנדבות במשך כל הליך הבחירות. בנוסף הודה ליו"ר ההסתדרות במרחב חדרה ניר בן חיים ולמזכיר הסתדרות המעו"ף שמשון עמרני, על התמיכה בעובדים לאורך כל הדרך. "בסופו של יום כולנו באותה סירה. אמשיך להציב לנו יעדים שיובילו להישגים ולשמירה על זכויות העובדים, ונוכיח שוב כי כוחנו באחדותנו", אמר יצחקי.
העיקר הבריאות
יום מבדקים תקופתיים של מכבי תל אביב נערך היום על ידי הצוות הרפואי של שמיר אסף הרופא...
פלאשנט לוקאלי | 1.12.2025
חיפה תעמוד במרכז המסדרון הכלכלי ותהפוך לצומת סחר מרכזית בין מזרח למערב
...
פלאשנט לוקאלי | 11.11.2025
ביקור בינלאומי במפעל של קבוצת R.H בנוף הגליל
...
פלאשנט לוקאלי | 12.10.2025
מדברים על זה
אוכל לצ׳ינצ׳ילות - כללי תזונה חשובים לבחירה נכונה ובריאה
...
פלאשנט עסקים | 23.11.2025
פתרונות ענן בישראל – הטכנולוגיה של ישראל, אבטחת המידע של ישראל
...
פלאשנט עסקים | 17.11.2025
מערכות דיוור – שיווק שכדאי להכיר
...
פלאשנט עסקים | 12.11.2025
תאונת דרכים וסטייה מהדרך במהלך העבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 30.10.2025
עמדות מיחזור חדשות ברחבי פרדס חנה
כ- 21 עמדות שכונתיות חדשות למיחזור יוקמו במהלך השנה על ידי אגף שפ"ע ובשיתוף המשרד להגנת הסביבה. עמדה ראשונה הוקמה בימים אלו בשכונת יפה נוף...
פלאשנט לוקאלי | 23.10.2025
עורך דין מומלץ להפחתת ארנונה לעסקים – לא רק מפעלים והייטק
...
פלאשנט עסקים | 16.10.2025
מה הייחודיות בתהליך של הקמת חדרים נקיים?
...
פלאשנט עסקים | 15.10.2025
רוצה לזהות את הימים הפוריים שלך? המדריך המלא לשימוש בערכה לזיהוי ביוץ
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על לוח זכוכית מחיק: המהפכה שעל הקיר
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
הכל על ימי גיבוש - המפתח להצלחה של כל צוות
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
כוחו של קידום אורגני - איך לגרום לאתר שלך לבלוט ברשת?
...
פלאשנט עסקים | 28.9.2025
מחלות מקצוע
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.9.2025
מתן גיא - כך תהפכו את הרעיון החדשני שלכם לרווח עסקי
...
שלושה ימים של השראה ונטוורקינג לבעלי עסקים בגובה 1,100 מטר: ריטריט יזמות יתקיים במלון בוטיק אל־רום מהקסומים והיפים בצפון הגולן. ריטריט יזמות יתקיים ב-4-6 בינואר 2026 מול נופי החרמון. במהלך שלושת ימי הריטריט ישולבו חופש מרגיע עם למידה מקצועית: סדנאות שיווק, אסטרטגיה ופיננסים, הרצאתו של אבי אטינגר על כישלונות ביזמות ומה לומדים מהם, והרצאה של עדי נודל ("החתול הפיננסי") על כלים לניהול כספים נכון. בנוסף יתקיימו יוגה בזריחה, סדנאות יצירה, פעילות ריפוי ונטוורקינג. לב האירוע יהיה יום פרקטי מלא המוקדש לאסטרטגיה, שיווק ושיתופי פעולה עסקיים. הריטריט יתקיים ללא מטרות רווח, ביוזמת אורי לאה קליפר, יזמת ואשת שיווק מנווה אטי"ב ומייסדת DAZ Marketing. פרטים והרשמה באתר. תהנו!
9. לאחר שרכשה את פעילות מסעדת Rapidos המקסיקנית בנתניה, קבוצת BBB מרחיבה את פעילות המותג ופותחת רשת מסעדות בפריסה ארצית, תחת השם רפידוס. הסניף החמישי במספר יפתח בחג החנוכה בהיכל מנורה מבטחים ת"א ומצטרף לסניף החדש בראשון לציון שנפתח השבוע, לצד הסניפים בפ"ת, הרצליה ונתניה. כל אחד מהסניפים של רפידוס מתפרש על שטח של כ-70 מ”ר – 100 מ"ר.
תערוכת היחיד של שמעון בתואל תיפתח ביום שישי, 5.12.2025, בשעה 12:00 בגלריה אשכילה, רח' הפנינים 2 יפו. בתואל, יליד 1979, יוצר העוסק בזהות, שורש וחיבור, מציג גוף עבודות המתכתב עם ההיסטוריה והמסורת היהודית דרך קומפוזיציות מופשטות, צבעוניות נועזת ויודאיקה פיגורטיבית בגישה עכשווית. האמן, בן למשפחה יהודית בעלת שורשים גאורגיים ואשכנזיים, מצא את דרכו החזותית מתוך בית יוצר של אומנות ויודאיקה. יצירותיו משלבות בין חומר, צורה ורוח יהודית, ויוצרות נרטיב חדש לאמנות יהודית-ישראלית כיום. אוצר: איתי גבאי. נעילה: 2.1.2026.
השקה לוהטת השבוע בשרונה תל אביב: מיצג הענק של תיק המשלוחים החדש של וולט, המזמין את שליחי החברה לנחש כמה כדורי זהב בתוכו. הניחוש הקרוב ביותר יזכה ב-100 אלף שקלים ופרסים נוספים. המיזם נועד לחזק את קהילת השליחים, להגדיל זמינות משלוחים ולשפר שירות. האירוע משך שורה ארוכה של סלבס ובהם דניאל עמית, קורין גדעון, אליטה אופק, ירדן ויזל ושחר לבנה. היה שמח!