במשטרה חושדים כי מדובר ברכב שפגע בצעירים וברח מהמקום. נעצרו שני תושבי חדרה החשודים במעורבות בתאונה והמשטרה מתכוונת להביאם לבית המשפט לדון בהארכת מעצרם
שני צעירים (16,20) מפרדס חנה, רכובים על אופנוע נפצעו לפנות בוקר סמוך לשעה 04:00 באורח קשה בתאונה שאירעה בכביש 2 דרומית לחדרה במחלף בית ינאי. במוקד מד"א של מרחב שרון התקבל דיווח על אופנוע שנפגע מרכב סמוך לבית ינאי לכיוון צפון. חובשים ופראמדיקים של מד"א העניקו לפצועים טיפול ראשוני ופינו את הפצועים לבית החולים הלל יפה.
חוקרי תאונות הדרכים של המשטרה שהגיעו למקום פתחו בחקירה שממנה עולה חשד כי בתאונה היה מעורב רכב פוגע שברח מהמקום. בעקבות חקירה מהירה, אותרו ונעצרו מספר שעות לאחר מכן שני תושבי חדרה כבני 18 החשודים במעורבות בתאונה. החוקרים איתרו גם את הרכב החשוד בפגיעה כשהוא נטוש בחורשה סמוכה לעיר.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".