נחתם חוזה לסלילת חניונים ליד תחנת הרכבת. ליד התחנה תתבצע סלילה של שני חניונים שיהוו תוספת של 400 מקומות חנייה לבאי התחנה
חוזה להקמה ושדרוג של חניונים בתחנת הרכבת בחדרה נחתם בין רכבת ישראל לבין עיריית חדרה. רכבת ישראל, שהינה חברה ממשלתית המחזיקה, מפעילה, מנהלת ומופקדת על פיתוח מסילות הברזל, ועיריית חדרה הסכימו כי באזור תחנת הרכבת חדרה מערב יש צורך בסלילת שטח שישמש כחניון בסמוך לתחנה.
מדובר בחניון מדרום לתחנה וכן חניון אספלט נוסף מצפון לתחנה, שמהווים ביחד תוספת של 400 מקומות חנייה. הוחלט כי הרכבת תבצע את העבודות, בין אם בעצמה ובין אם באמצעות קבלן מטעמה, ובמימונה המלא. במקביל, העירייה תפעל בהתאם לסמכויותיה לקדם את אישורה של תוכנית הסלילה והחניון.
שטח החניונים המתוכננים (צילום: באדיבות דוברות העירייה)
במסגרת תכנון הפרויקט תהיה רכבת ישראל אחראית לבצע כל התיאומים הנדרשים מול תשתיות הגז, חברת חשמל, בזק, מקורות, חברות הכבלים והתקשורת, רשות העתיקות, וכל גורם אחר רלוונטי. בתיאום עם תאגיד המים יחלו עבודות הסלילה בחניון הצפוני. במקביל יבצע תאגיד המים עבודות תשתית באזור החניון הדרומי, כולל הנחת קווי ביוב. בתום עבודות התשתית תסלול הרכבת גם את החניון הדרומי.
עם סיום הפרויקט יועבר החניון על שני חלקיו, הצפוני והדרומי, לעירייה, ויתוחזק על-ידה לרבות כל דרכי הגישה אליו, כולל תחזוקת האספלט, סימון הכביש, תמרורים, תאורה וכדומה.
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.