תושב אור עקיבא נתפס כשהוא נוהג תחת השפעת אלכוהול ברמה של פי 5 מעל המותר. הנהג פסול לנהיגה לאחר שנתפס לפני פחות מחודשיים בגין אותה עבירה כשהיה מעורב עם רכבו בתאונת דרכים
סמוך לצומת מורשה הבחין אתמול שוטר בנהג בן ה-58 תושב אור עקיבא, אשר מזגזג במהלך נסיעתו בין הנתיבים. השוטר סימן לנהג לעצור אך זה המשיך בנסיעה למרות הנחיית השוטר, עד שבסופו של דבר הצליח השוטר לעצור את הרכב בצד הדרך.
לאחר שיחה קצרה עם הנהג עלה חשד כי הינו תחת השפעת אלכוהול מאחר וריח חריף של אלכוהול נדף מפיו , בבדיקה שכרות שבוצעה לנהג בשטח נמדדה כמות של 1190 מיקרוגרם אלכוהול הנמצא בגופו דהיינו פי 5 מעל המותר בחוק. בדיקה מעמיקה יותר של השוטרים העלתה כי מדובר בנהג שנמצא תחת פסילה ביודעין ל 60 ימים בעקבות תאונה בה היה מעורב בתל אביב לפני פחות מחודשיים - תאונה בה נהג בשכרות כשבגופו נמדד 1020 מיקרוגרם ( כמעט פי 5 מעל המותר בחוק). הנהג נעצר לחקירה ובסיומה נכלא ויובא בפני בית המשפט לדיון בבקשה להארכת מעצרו.
עוד נמסר ממשטרת ישראל כי נהיגה תחת השפעת אלכוהול הינה מעבירות תנועה החמורות שנהגים מבצעים והשלכותיה בכבישים עלולות להיות קטלניות! באגף התנועה ממקדים את האכיפה בעבירות מסכנות חיים וביריונות בכביש. מנתוני פעילות סופ"ש עולה כי, רק בסוף השבוע האחרון תפסה המשטרה בצירים הבינעירוניים 66 נהגים שנסעו תחת השפעת אלכוהול, נהגים אלה נפסלו לנהיגה עפ"י חוק וכל זאת על מנת להביא לצמצום תאונות הדרכים ולמיצוי הדין עם הנהגים פורעי החוק.
האמן הרי לנגבהיים פותח את תערוכת היחיד "והיה הסיפור לצבע", המחברת בין ספרות, סיפורי התנ"ך ואמנות חזותית. התערוכה, באוצרות מיכלי אדלר וד"ר גליה דוכין אריאלי, נפתחה בשבוע שעבר בגלריה Global Art, רחוב מרכז בעלי מלאכה 13, תל אביב, ותינעל ב-7.11.26. לנגבהיים, אמן, מדען ומנהל בכיר בתעשיית הביוטכנולוגיה, הופך באמצעות קו וצבע את סיפורי ש"י עגנון לעולם חזותי עשיר. לאחר מחקר מעמיק וביקור בנופים שבהם מתרחשים הסיפורים, הוא מרכז על גיליון אחד עלילות הנפרשות לעיתים על פני עשרות עמודים. העבודות מזמינות את הצופים למסע בין ירושלים העתיקה, מזרח אירופה ועולמות הדמיון. בהצלחה!
בתיאטרון הקאמרי התקיימה הפרמיירה להצגה "אגממנון", הצגה מצמררת על שליט של מדינה במלחמה, עם שבויים, שנדרש לשלם מחיר אישי תמורת השבתם. בהצגה משחקים דרור קרן, ישי גולן, מיכל עוזיאל, יונתן הורנצ'יק, רות אסרסאי, ירדן ניקהמפה וגל מיזרב. בין מי שהגיעו לפרימיירה החגיגית: עמוס תמם, יניב סוויסה, יניב ביטון, קרן מור, אמיר בנאי, יבגניה דודינה, ששון גבאי ועוד רבים וטובים. פרגנו להם!
האמן יוסי לובלסקי פותח את תערוכת היחיד "לא הכל ורוד", המתבוננת במערכת היחסים שבין אב לבנו ובין אדם להוריו, דרך תהליך יצירה שנמשך 18 שנה. התערוכה, שאצרה אילנה כרמלי לנר, תיפתח ביום חמישי, 8.10.2026, בשעה 19:00 בבית האמנים בתל אביב, רחוב אלחריזי 9, ותינעל ב־31.10.2026. לובלסקי נפרד מהצבעוניות החמה המזוהה עמו וצולל אל פלטה מאופקת של כחולים, שבה הים הופך למרחב של זיכרון, אובדן, חמלה ופיוס. לצד ציורי השמן הגדולים יוצגו גם רישומי הכנה בפחם, החושפים את קווי המחשבה והרגש שקדמו ליצירות. במרכז התערוכה עומד השינוי שעבר האמן לאחר מות הוריו, מאב המתבונן בבנו לילד יתום המחפש את הוריו. לפרטים נוספים חפשו באתר של יוסי לובלסקי.
נתניה: אירוע חגיגי נערך על ידי בכירי רשת טיב טעם המסכמת בימים אלה מהלך גיוס תרומות רחב ובמסגרתו נאספו כ-102,000 ₪, כתרומה לעמותת ידידי המרכז הרפואי לשיקום לוינשטיין. לאירוע הגיעו בכירי עמותת ידידי לוינשטיין, בסניף הדגל באזור התעשייה פולג בנתניה. המרכז הרפואי לשיקום לוינשטיין מקבוצת כללית, הוא מרכז השיקום הגדול בישראל ואחד המובילים בעולם. בלוינשטיין מטופלים פצועי צה"ל וכוחות הביטחון, נפגעי פעולות טרור, תאונות דרכים, תאונות עבודה, אירועים מוחיים, פגיעות חוט שדרה, קטיעות וגפיים, פגיעות ראש ומחלות מורכבות. מגיעים אליו מטופלים הזקוקים לתהליך שיקומי מקיף, במטרה לשוב לחיים עצמאיים ולתפקוד.