נהג רכב נהרג ואשתו שנסעה לצידו נפצעה קל, בהתנגשות מכוניתם במשאית על כביש 669 סמוך לכניסה לקיבוץ ניר דוד, שבתחום המועצה האזורית עמק המעיינות. צוות של מד״א גלבוע קבע את מותו של הנהג ופינה את האישה לבית החולים העמק בעפולה
זירת התאונה ליד קיבוץ ניר דוד (צילום: דוברות מד"א)
נהג מכונית רנו כבן 60, שנסע על כביש 669 סמוך לכניסה לקיבוץ ניר דוד, נהרג הבוקר מפגיעת משאית שהתנגשה בו חזיתית. אשתו שישבה לידו נפצעה קל עד בינוני ופונתה בהכרה מלאה באמבולנס של מד״א גלבוע לבית החולים העמק בעפולה. בוחני אגף התנועה במשטרת המחוז הצפוני חוקרים את נסיבות התאונה. הכביש נחסם לתנועה בשני הכיוונים.
זירת התאונה בקיבוץ ניר דוד (צילום: דוברות מד"א)
פראמדיק מד"א עודאי בסול סיפר: "מדובר בתאונה קשה בין משאית לרכב פרטי. נהג הרכב גבר כבן 60 נלכד במושב הנהג כשהוא מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה. ביצענו בו מספר בדיקות רפואיות אך הוא היה ללא רוח חיים ונאלצנו לקבוע את מותו במקום. אישה כבת 67 שישבה במושב ליד הנהג, שכבה על הכביש בסמוך לרכב כשהיא בהכרה מלאה וסובלת מחבלה בראשה. הענקנו לה טיפול רפואי ופינינו אותה לבית החולים כשמצבה מוגדר קל עד בינוני".
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!