תושב האיזור המועסק בסופר בעמק חפר העיר הערה בוטה לצעירה העובדת עימו והיא הודיעה על כך לארוסה תושב חדרה שהגיע זמן קצר לאחר מכן עם שני אחיו. משהגיעו למקום השלושה היכו את העובד באמצעות אלות וברזלים וגרמו לפציעתו. הארוס נעצר, שני אחיו ירדו למחתרת והמשטרה מחפשת אחריהם
המקרה אירע ביום שני השבוע סמוך לשעה 10 בבוקר העובדת שלכאורה הוטרדה בזמן עבודתה התקשרה לארוסה תושב חדרה בן 36 סיפרה לו את שאירע וזה הודיע לה כי הוא מיד מגיע למקום. תוך זמן קצר הוא אסף את שני אחיו (34, 25) עבריינים המוכרים למשטרה והשלושה הגיעו ברכבם חמושים באלות ומוטות ברזל. הם הוציאו את העובד מן הסופר והחלו להכות אותו בכל חלקי גופו אל מול העובדים במקום. כתוצאה מהמכות הנמרצות נפצע העובד ופונה ע"י אמבולנס של מד"א לבית החולים שם קיבל טיפול רפואי.
למקום הגיעו כוחות גדולים של משטרת שדות שהחלו בחקירת האירוע, סרטוני מצלמות האבטחה המוצבים במקום נאספו ע"י השוטרים ומספר עובדים תושאלו במקום. זמן קצר לאחר האירוע משהבין הארוס כי זהותו וזהות אחיו ידועה למשטרה הוא הגיע בכוחות עצמו לתחנת משטרת שדות ובתום חקירתו נעצר בחשד לתקיפה וגרימת חבלה.
עורכי הדין שי לוי (משמאל) וצחי מצרי (צילום: שלומי גבאי)
בחקירתו טען החשוד בתוקף כי הוא חף מפשע גם שהוטחו בפניו סרטוני מצלמות האבטחה בהם הוא נראה בבירור במקום. למחרת האריך בית משפט השלום בפתח תקווה את מעצרו ב-6 ימים. במשטרה נעשים מאמצים לאתר את האחים המעורבים שבנתיים ירדו למחתרת בעיקר את האח בן ה-34 עבריין מוכר שרק לפני זמן קצר השתחרר ממעצר לאחר שנחשד בירי לעבר אדם עימו הוא מסוכסך.
עורכי הדין שי לוי וצחי מצרי המייצגים את החשוד: "אל תשכחו ליתן סיקור תקשורתי ביום השחרור של החשוד, סבלנות".
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".