בהמשך היום מתכוונת המשטרה להביא את החשוד להארכת מעצרו בבית משפט השלום בירושלים
המשטרה פתחה בחקירה בעקבות חשד לביצוע מעשים מגונים בפומבי של תושב פרדס חנה בעקבות תלונה שהוגשה על ידי נערה בת 14 שעימו נסעה ברכב. התלונה הוגשה לאחר שהנערה עלתה לרכבו של החשוד לאחר שזה הציע לה טרמפ מאזור אריאל לכיוון בנימין. במהלך הנסיעה החל החשוד לבצע מעשים מגונים לעיני הילדה. בתום נסיעתם סיפרה הילדה את אשר אירע לאמה ושתיהן ניגשו להגיש תלונה במשטרה.
אתמול נעצר לחקירה החשוד בשנות ה-30 תושב פרדס חנה. בחקירתו הודה בביצוע המעשים ובקיום מעשים דומים במקרים נוספים.
בהמשך היום מתכוונת המשטרה להביא את החשוד להארכת מעצרו בבית משפט השלום בירושלים.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".