קשר משפחתי: שוחררו ממעצר 3 האחים שנחשדו בעבירות נשק
שלומי גבאי יום ראשון,
9 באפריל 2017, 19:58
מעצרם של האחים מחדרה הוארך מעת לעת אולם לאחר שהחקירה לא התקדמה והחוקרים לא הצליחו לגבש ראיות של ממש שיקשרו אותם לנשק והסמים מה שהביא בסופו של דבר לשחרורם
לאחר 9 ימים במעצר החליטה משטרת חדרה לשחרר הבוקר את האחים האוס(34), ראג'י (30) והילאל (25) כסאב תושבי העיר המוכרים למשטרה שנעצרו לאחר שמידע מודיעיני מדויק הביא לתפיסת אקדח וסמים בבית שני האחים הצעירים בעוד האח הבוגר נחשד בירי שהביא לפציעתו של אדם עמו הוא מסוכסך.
מידע מודיעיני מדויק הביא לתפיסת אקדח וסמים (צילום: דוברות המשטרה)
השלושה יחד עם זוגתו של האוס נעצרו ביום 31/3/17 לאחר שבחיפוש שנעשה בדירה ברחוב חטיבת גולני בעיר בה מתגוררים ראג'י והילאל נתפס אקדח עטוף בגרב ו-1.2 ק"ג סם פיצוציות מסוג נייס גאי, הבלשים שפשטו על דירת הפנטהאוז המושכרת הופתעו לגלות במקום את האוס שהיה דרוש לחקירה ונעלם בימים שקדמו למעצרו לאחר שנחשד בירי בתושב העיר אשר נפצע ונזקק לטיפול רפואי.
עורכי הדין שי לוי וצחי מצרי. "חשד לא התבסס לידי ראיות של ממש"
בחקירתם הכחישו ראג'י והילאל כי הם מתגוררים במקום וטענו כי מדובר בלופט( צימר) שבעליו שוהה בחו"ל המושכר לאנשים שונים שבאים לחגוג ולבלות ואין להם כל קשר לנשק והסמים שנתפסו במקום למרות שהגרב התואמת לזו שבה היה עטוף הנשק נתפסה במקום.
האח הבוגר האוס הקפיד לשמור על זכות השתיקה וסירב לשתף פעולה עם חוקריו, מידע מודיעיני בעניינו הצביע על כך שהוא עומד לפגוע באחר ולשם כך הצטייד באקדח. בעוד הבחורה שנעצרה יחד עם האחים שוחררה לביתה לאחר 48 שעות, מעצרם של האחים הוארך מעת לעת אולם לאחר שהחקירה לא התקדמה והחוקרים לא הצליחו לגבש ראיות של ממש שיקשרו אותם לנשק והסמים הם שוחררו היום בהסכמה למעצר בית למשך 5 ימים.
עורך הדין רותם כהן. "אני שמח שזעקת ההגנה נשמעה והם שוחררו" (צילום: שלומי גבאי)
עו"ד עומר מסרוואה המייצג את האוס כסאב מסר: "מרשי מכחיש כל קשר לאירועים אשר נחקר לגביהם, הן לעניין הפציעה, הנשק, הירי והסמים לא דובים ולא יער, אנחנו מברכים את המשטרה והפרקליטות אשר יזמו את השחרור לאחר שהאמת יצאה לאור".
עו"ד רותם כהן המייצג את הילאל כסאב: "כבר בתחילה הפרשה זעקה ההגנה כי מדובר באנשים חפים מפשע אשר כל חטאם היה לשהות במקום ובזמן הלא נכון. אני שמח שזעקת ההגנה נשמעה והביאה לשחרור הלקוח שלי ממעצרו".
עורכי הדין שי לוי וצחי מצרי המייצגים את ראג'י כסאב מסרו : "מידע מודיעיני הוא שהיווה את החשד למעצרם של האחים כסאב. החשד לא התבסס לידי ראיות של ממש ולכן הגענו להסכמה עם משטרת חדרה על שחרור האחים שכולם טוענים לחפותם".
עורך הדין עומר מסרוואה. "מברכים את המשטרה והפרקליטות אשר יזמו את השחרור" (צילום: שלומי גבאי)
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה
...
פלאשנט עסקים | 23.8.2026
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.8.2026
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
...
פלאשנט עסקים | 20.8.2026
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.8.2026
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
פלאשנט עסקים | 13.8.2026
צו סגירה למסעדת "אושי אושי" בחדרה
...
פלאשנט לוקאלי | 12.8.2026
איך לבחור בגד ים מחמיא - 6 טיפים לבחירת בגד ים מחטב, אוסף ומחמיא
...
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.
פסטיווקאלי ה- 10 בנתניה: רגע לפני שעלה לבמה למופע מרגש - הזמר ישי ריבו יחד עם סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי. ערב מיוחד של מוזיקה ישראלית, אנרגיות טובות וקהל נפלא שהגיע ליהנות ולחגוג עשור לפסטיבל שהפך למסורת אהובה בעיר. נתניה יודעת לחגוג!
ארגון מגדלי הפירות קורא לציבור לרכוש תוצרת ישראלית: עונת קטיף פירות הקיץ נמצאת בשיאה, ובארגון מגדלי הפירות מדווחים על יבול איכותי ומובחר ברוב מיני הפירות, למרות אתגרי המלחמה, היבוא ומחסור במים. לקראת חגי תשרי קורא הארגון לציבור להעדיף פירות וירקות מתוצרת הארץ ולתמוך בחקלאים הישראלים. במקביל, בירכו בארגון, שי גולני יו"ר ענף הפירות במועצת הצמחים הנכנס, אילנה דרור כלכלנית התאחדות חקלאי ישראל, ירון בלחסן מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות בישראל, מוטי צמיר יו"ר מועצת ארגון מגדלי הפירות, מזכ"ל התאחדות חקלאי ישראל אורי דורמן, על נוהל תמיכה חדש בהיקף של 180 מיליון שקלים לשיקום והרחבת משקים חקלאיים ביישובי קו העימות בגבול לבנון.
ילדים רבים הגיעו לקבל חתימות על ספרים שרכשו מסופרי נתניה באירוע התרבות המכובד שהתקיים במתנ"ס אריק איינשטיין פולג. בתמונה: הסופרת שלנו זוהר אביב עם אדל שהגיע לאירוע מרמלה, אדל היא הילדה שנתנה לזוהר השראה לגיבורת הספר החדש בסדרת יד הפלא, בנושא קבלת השונה.