נער בן 12 פונה לבית החולים הלל יפה במצב קשה לאחר שהוכש על ידי נחש בעת שהלך בשדות בגבעת עדה. במקרה נוסף הוכש נער בן 13 באור עקיבא והוא פונה במצב קל
נער בן 12 פונה לבית החולים הלל יפה על ידי צוות מד"א שרון כשהוא במצב קשה ולא יציב לאחר שהוכש ככל הנראה על ידי נחש. המקרה אירע בעת שהנער הלך בשדות בגעת עדה. חובשים ופראמדיקים של מד"א אבחנו סימני הכשה בגפיים התחתונות של הנער והעניקו לו טיפול רפואי. הוא פונה להמשך טיפול בבית החולים הלל יפה.
פראמדיק מד"א אסף מור מיטרני סיפר: "חברנו לרכב פרטי שבו היה ילד כבן 12 כשהוא בהכרה מלאה, הוא היה עם סימני הכשה בגפיים התחתונות, הענקנו לו טיפול רפואי תרופתי ופינינו אותו במהירות לבית החולים כשמצבו קשה ולא יציב."
מקרה נוסף של הכשה אירע ברחוב רוטשילד באור עקיבא משם פונה ע"י מד"א לבית החולים הלל יפה נער בן 13 במצב קל לאחר שהוכש ככל הנראה על ידי נחש
צוות מד"א העניק לנערים טיפול ראשוני (צילום: דוברות מד"א)
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!