נשלח לשיפוט מהיר בבית משפט השלום לתעבורה בחדרה. רכבו הושבת מיד ונגרר מהמקום
בפעילות מבצעית של שוטרי אגף התנועה הבוקר בכביש 65 , עצרו רכב פרטי לבדיקה שגרתית ליד כפר קרע , הנהג בשנות ה-50 לחייו תושב הצפון הציג עצמו כנושא רשיון נהיגה עפ״י חוק, אולם, בדיקה מעמיקה של השוטרים בשטח העלתה כי מדובר בנהג שלא הוציא רשיון מימיו, לא זאת בלבד אלא שגם בעבר נתפס הנהג ונפסל פעמיים בשנת 2008 וב 2002 מלהוציא רשיון נהיגה.
לשאלת השוטרים מדוע נוהג ללא רשיון מסר "אני נוהג ככה משנת 1989".
השוטרים השביתו לנהג את רכבו לאלתר וגררו אותו מהמקום , הנהג נעצר לחקירה ובסיומה נשלח לשיפוט מהיר בבית משפט השלום לתעבורה בחדרה.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".