הסרט "חמישים גוונים של אפור" במרכזה של מחלוקת משפטית. האשה: "בעקבות הסרט בעלי הפך לאדם מסוכן וזו היתה מזימה מתכוננת נגדי כדי להפוך את חיינו לגיהנום"
תראו מה סרט מצליח יכול לעשות לחיי נישואין. הסרט "חמישים גוונים של אפור" עומד בימים אלה במרכזו של דיון גירושין המתנהל בשתי ערכאות שונות, בין בני זוג שבשתיהן טוענת האישה כי הסרט הפך את בעלה לאדם מסוכן ובלתי צפוי. הבעל מגיב וטוען כל מה שנעשה היה בהסכמה. בני הזוג בשנות השלושים המוקדמות לחייהם, נשואים כשש שנים ולהם שני ילדים קטנים מאד. האישה בכירה בחברת הייטק, לבעל עסק ליבוא מוצרי מזון.
לימים החליט הזוג לצפות, כמו כל זוג אחר בסרט. ביוזמת הבעל בחרו את הסרט 'חמישים גוונים של אפור'. סרט בריטי-אמריקאי ארוטי שביים סאם טיילור-ג'ונסון. מאחרי היוזמה של הבעל לצפייה דווקא בסרט זה עמדה מזימה, טענה האישה. בכתב התביעה לבית הדין הרבני, שהוגש באמצעות עורכת הדין שרין סולן.
עורכת הדין שרין סולן (צילום: יח"צ)
שם נטען בין היתר כי "בעלי הוביל אותנו לסרט הזה ולאחר מכן הודה כי המטרה שלו היתה להכניס גיוון לחיי האישות שלנו". עוד הוסיפה האישה
"הסכמתי, כי הנישואין חשובים לי, אבל גם בהסכמה שלי היו קווים אדומים". בדיון המקדמי ,בניסיון להגיע לפשרה, עוד בטרם נכנסו לבית המשפט, טענה עורכת הדין סולן כי הדרישה של הבעל להכניס אישה נוספת למיטה עם אשתו,חרגה מגבול הטעם הטוב ואין בה אלא לפגוע במוסד הנישואין. לדברי הבעל, האישה הסכימה אבל דרשה שבמקום אישה, יכנס למיטתם דווקא גבר.
התפנית בעלילה התרחשה כשהדבר הגיע לידי ביצוע. "אני רוצה לחשוב על זה", אמרה האשה לבעלה והוא בתגובה הציע "בואי נלך לראות שוב את הסרט ויחד נחליט, מתי ואיך עושים את זה". רגע לפני צפייה נוספת בסרט ולאחר התייעצות עם עו"ד סולן החליטה האישה לחזור בה מהרעיון.
בתביעה טוענת האשה שבעלה מנסה להפוך את חיי האישות שלה לחיי פריצות. מבית המשפט למשפחה היא מבקשת צו שיאסור עליו להיכנס לדירתם.
בשל סכסוך הגירושין בית הדין הרבני וגם בית המשפט, יצטרכו בשבועות הקרובים לפסוק במחלוקת ולהחליט איזה גוון יהיה לחיי בני הזוג.
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!