עסקת טיעון מקלה לתושב חדרה שתקף ופצע שני בליינים במועדון בתל אביב
שלומי גבאי שבת,
14 בינואר 2017, 17:24
לפני כשמונה חודשים הלם תושב חדרה בשני בליינים במועדון בתל אביב ושלח אותם לאשפוז בבית החולים עם תפרים בראש. הסניגור שהצליח למוסס את התשתית הראייתית נגד הנאשם סיכם לבסוף עם התביעה על עסקת טיעון מקלה
שופט בית משפט השלום בתל אביב שמואל מלמד גזר השבוע במסגרת עסקת טיעון עונש של חודשיים מאסר על תנאי למשך שנתיים ופיצוי בסך כולל של 1500 ש"ח (האחד 1000 ש"ח והשני 500 ש"ח) על תושב חדרה בן 26 שהורשע ע"פ הודאתו בכתב האישום המתוקן בהתנהגות פרועה במקום ציבורי (עבירה מסוג עוון) לאחר שפצע שני בליינים במועדון בתל אביב וגרם להם לחבלות של ממש.
על פי כתב האישום המקורי שהוגש תחילה כנגד הנאשם וייחס לו עבירה של תקיפה הגורמת חבלה של ממש (עבירה מסוג פשע) במהלך בילוי במועדון בתל אביב לפני כשמונה חודשים פרצה קטטה בינו לבין שני בליינים במקום במהלכה אחז הנאשם בידיו בקבוק זכוכית והלם במתלוננים וכתוצאה מכך הם אושפזו בבית החולים שם נזקק אחד מהם לתפרים בראשו והשני נפגע בפניו לאחר שהנאשם השליך לעברו כוס.
עו"ד רותם כהן - הצליח למוסס את התשתית הראייתית נגד מרשו (צילום: שלומי גבאי)
הנאשם שנעצר עוד באותו ערב לאחר שזוהה ע"י המתלוננים ומאבטחי המועדון הכחיש את המיוחס לו לאורך כל החקירות וההליך המשפטי למרות סרטוני מצלמות האבטחה במועדון שהוטחו בפניו וטען כי לאחר שפרצה קטטה במועדון הוא אחז בקבוק בידו בכדי להגן על עצמו מאחר והקטטה התקרבה לעברו.
סניגורו רותם כהן טען בבית המשפט כי כוסות השתיה במועדון הם כלל אינם מזכוכית ואין כל התאמה בין אופי הפציעה של המתלוננים לבין קוטר הכוס במקום וכי גם סרטוני מצלמות האבטחה לא מוכיחות כי מרשו אכן תקף את המתלוננים וגרם לפציעתם.
לאחר כמה חודשים של דיונים ולאחר שהתביעה הבינה כי למעשה ישנו קושי ראייתי בתיק סיכמו הצדדים את עסקת הטיעון המקלה שקיבלה תוקף בבית המשפט. עו"ד רותם כהן המייצג את הנאשם: "לאחר ניתוח כירורגי של מארג הראיות בתיק, הסכימו הצדדים כי ישנו קושי ממשי להוכיח כי אכן הלקוח שלי הוא זה שאחראי לפציעה של השניים ומכאן נולד ההסדר לפיו לא יושת עונש מאסר כלל. אנו מברכים את המדינה על הגינותה ושולחים רפואה שלמה לפצועים".
כנס הקהילות הראשון Ba" מקום" נערך בפרדס חנה כרכור
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מצילים חיים להנצחת 4 חללי מלחמת "חרבות ברזל"
...
פלאשנט לוקאלי | 10.4.2025
מרכז יום שיקומי חדש בנתניה
עיריית נתניה, אגף מבני ציבור בשיתוף קרן נתניה והקרנות, משלימה בנייה של מרכז יום שיקומי חדש על שם מוריס ווייואן וואהל...
פלאשנט לוקאלי | 8.4.2025
מבצע משותף לניקיון המושבה פרדס חנה כרכור יוצא לדרך
...
פלאשנט לוקאלי | 3.4.2025
תמי שלח נפרדת מארגון אלמנות ויתומי צה"ל
עו"ד זהבה גרוס מידן תחליף את שלח לאחר תשע שנות עשייה...
פלאשנט לוקאלי | 31.3.2025
מדברים על זה
הבעיה היא לא בבנייה של עו"ד עמית חדד, אלא בסימונו - טור דעה
...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
"לעוף על כנפי הדמיון"
התערוכה "לעוף על כנפי הדמיון" – חוויה אמנותית מעשירה לילדים במרכז העשרה על שם שרה פדרמן...
פלאשנט לוקאלי | 14.4.2025
קרנות פנסיה ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 10.4.2025
מסלולי טיול קסומים בנגב
...
פלאשנט עסקים | 9.4.2025
תביעות מול המוסד לביטוח לאומי
...
פלאשנט חוק ומשפט | 3.4.2025
פסח קסום בלב הערבה
...
פלאשנט צרכנות | 1.4.2025
ביטוח חיים ואובדן כושר עבודה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 27.3.2025
פרדסShops – מפרגנים ונהנים
המועצה המקומית פרדס חנה כרכור פותחת את דלתות המסחר המקומי ומשיקה זירת מסחר חדשה לקידום העסקים המקומיים ומגוון הטבות לתושבים...
פלאשנט לוקאלי | 21.3.2025
יפוי כח מתמשך
...
פלאשנט חוק ומשפט | 20.3.2025
סנטר פארקס צרפת - החופשה המשפחתית שלא תוכלו לשכוח
...
השבוע התקיים במתחם הרוביז באצטדיון נתניה, ערב הוקרה לכל המתנדבים מהעמותות השונות. סגן ראש העיר, ים מאיר קרן, הממונה על תיק הרווחה הגיע לכבד ולומר דברי ברכה ושבח לכל העוסקים במלאכה. יישר כוח.
תערוכה חדשה: "וגר זאב עם כבש" –תערוכת יחיד לאמן איתן ארנון, במוזיאון היכל שלמה בירושלים. אוצרת התערוכה:מיכל סדן. ייעוץ אמנותי והפקה: לב קיפרמן. פתוחה עד לתאריך: 5.5.25. הצייר איתן ארנון, יליד ותושב קיבוץ בית זרע, מציג יצירה ריאליסטית-פואטית המתכתבת עם תולדות ההתיישבות, הזיכרון הקולקטיבי והאדמה הישראלית. בציוריו המונוכרומטיים הוא מתעד ברגישות את חיי החלוצים ונופי התקופה, תוך שילוב חפצים יומיומיים ליצירת קומפוזיציות מורכבות. ארנון בוחן את המציאות דרך עדשת הנוסטלגיה, ויוצר דיאלוג עשיר בין עבר להווה, בין חומר לדמיון. חפשו בפייסבוק:
Eitan Arnon Art.
סדרת רשת חדשה תעלה עם הזמרת ויוצרת התוכן פרידה עוזיאל שתארח זמרים ויוצרים. הסדרה עולה על ידי מותג האיפור מייבלין ניו יורק, והיא מצולמת תוך כדי נסיעה במונית צהובה, המעוצבת בסגנון המוניות בעיר ניו יורק. בשלב הראשון תעלה סדרה של ארבע פרקים, כשבכל פרק תארח עוזיאל זמר/יוצר מוביל, ביניהם: נועם קליינשטיין, ליהי טולדנו ושחר טבוך. איתם תיצור שיח פתוח ומרענן, שיעסוק בנושאים כמו: זוגיות, אהבות, אכזבות, קריירה, הצלחות, אופנה, איפור ומה שבניהם, לצד קטעי שירה ומוזיקה קצבית. מיני-סדרת הרשת החדשה שצפויה לעלות כבר במהלך חודשי אפריל- מאי, תשודר אחת לשבועיים בזירות הדיגיטל השונות והפרקים המלאים ניתנים לצפייה ביוטיוב.