בפגישה בין ראש העיר מר צביקה גנדלמן עם חבר המועצה עוה"ד אליהו בוסקילה סוכם ששיקום שדרות מינסוטה ייכלל במסגרת תקציב 2017. עו"ד בוסקילה: "מדובר בתיקון עוול היסטורי שהתאפשר אודות לנחישות של ראש העיר מר גנדלמן ופעילותו הרבה בנושא, לטובת תושבי גבעת אולגה"
בשורה לתושבי "גבעת אולגה": שיקום שדרות מינסוטה, ייכלל במסגרת תקציב 2017. במסגרת השיקום, יבוצע מקטע מרכזי בשדרה, כולל החלפת מדרכות, סלילה וגינון.
כזכור, תושבים רבים בגבעת אולגה פנו בעבר לחבר המועצה בוסקילה, על מנת לפעול להסדרת השדרה. מדובר בשדרה מרכזית בשכונה, החוצה את השכונה מ"שבטי ישראל" ועד "שיבת ציון", אך ההזנחה במקום הייתה רבה. בפנייתם לעו"ד בוסקילה, ביקשו התושבים שיפעל אל מול העירייה, על מנת להסדיר תקציב לשיקום השכונה. בין לבין נעשו פעולות חברתיות יזומות, לשיקום השדרה, שלא צלחו.
עו''ד אליהו בוסקילה, יו''ר הנהלת המתנ''ס בגבעת אולגה
השבוע כאמור, לאחר דין ודברים ממושך של עו"ד בוסקילה עם ראש העיר גנדלמן, הוחלט כי התקציב לשיקום השדרה ייכלל במסגרת התקציב, ויוקצב תקציב משמועתי למקטע המרכזי באזור בנק לאומי.
עוד הוחלט, כי שטח נוסף המהווה בעיה, בצמוד לקופת החולים, ייסלל אף הוא מחדש. מדובר בקטע שנלקח לפני כ30 שנה, ומני אז לא היה לתושבים מדרכה במקום. רבים היו נופלים במקום, וכן המעבר עם עגלות היה בלתי אפשרי. במסגרת התקציב, גם קטע זה יכנס לעבודות, לאחר שקופת חולים נתנה אישור להורדה הגדר ושדרוג מלא של הכביש והפיתוח הסביבתי.
בעקבות ההחלטה, אומר עו"ד אליהו בוסקילה: "מדובר בתיקון עוול היסטורי. כבר שנים שזועקים על המצב, אך ללא מענה. אני רוצה להודות לראש העיר מר צביקה גנדלמן על הנחישות הרבה שהפגין בנושא, ולאחר פעילות רבה הושג התקציב לטובת תושבי גבעת אולגה".
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה
...
פלאשנט עסקים | 23.8.2026
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.8.2026
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
...
פלאשנט עסקים | 20.8.2026
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.8.2026
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
פלאשנט עסקים | 13.8.2026
צו סגירה למסעדת "אושי אושי" בחדרה
...
פלאשנט לוקאלי | 12.8.2026
איך לבחור בגד ים מחמיא - 6 טיפים לבחירת בגד ים מחטב, אוסף ומחמיא
...
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.
פסטיווקאלי ה- 10 בנתניה: רגע לפני שעלה לבמה למופע מרגש - הזמר ישי ריבו יחד עם סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי. ערב מיוחד של מוזיקה ישראלית, אנרגיות טובות וקהל נפלא שהגיע ליהנות ולחגוג עשור לפסטיבל שהפך למסורת אהובה בעיר. נתניה יודעת לחגוג!
ארגון מגדלי הפירות קורא לציבור לרכוש תוצרת ישראלית: עונת קטיף פירות הקיץ נמצאת בשיאה, ובארגון מגדלי הפירות מדווחים על יבול איכותי ומובחר ברוב מיני הפירות, למרות אתגרי המלחמה, היבוא ומחסור במים. לקראת חגי תשרי קורא הארגון לציבור להעדיף פירות וירקות מתוצרת הארץ ולתמוך בחקלאים הישראלים. במקביל, בירכו בארגון, שי גולני יו"ר ענף הפירות במועצת הצמחים הנכנס, אילנה דרור כלכלנית התאחדות חקלאי ישראל, ירון בלחסן מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות בישראל, מוטי צמיר יו"ר מועצת ארגון מגדלי הפירות, מזכ"ל התאחדות חקלאי ישראל אורי דורמן, על נוהל תמיכה חדש בהיקף של 180 מיליון שקלים לשיקום והרחבת משקים חקלאיים ביישובי קו העימות בגבול לבנון.
ילדים רבים הגיעו לקבל חתימות על ספרים שרכשו מסופרי נתניה באירוע התרבות המכובד שהתקיים במתנ"ס אריק איינשטיין פולג. בתמונה: הסופרת שלנו זוהר אביב עם אדל שהגיע לאירוע מרמלה, אדל היא הילדה שנתנה לזוהר השראה לגיבורת הספר החדש בסדרת יד הפלא, בנושא קבלת השונה.