גנבו מיכלית בראש פינה בשווי של כחצי מיליון ש״ח ונעצרו במחלף גבעת אולגה לאחר פעילות של שוטרים ולוחמי משמר הגבול
במהלך הלילה התקבל במשטרה דיווח מחברת פוינטר על גניבת מיכלית תערובת מאזור התעשיה בראש פינה. שוטרים, לוחמי מג"ב, מתנדבים וסיירים של פוינטר החלו בביצוע סריקות וחיפושים אחר המיכלית הגנובה. במהלך החיפושים והקמת מחסומים, זוהתה המיכלית שהיא מחוברת למשאית שנוסעת במהירות מופרזת על כביש 2 לכיוון דרום. השוטרים עצרו את המשאית במחלף גבעת אולגה ובתוכה שלושה חשודים.
מבירור ראשוני עולה כי המיכלית חוברה למשאית שאיתה הגיעו החשודים מהדרום וכי אחד החשודים אף עובד כנהג המשאית. היום הוארך מעצרם של החשודים, תושבי הדרום (שני בגירים וקטין אחד), והחקירה צפוייה להימשך. בתוך כך המיכלית היקרה הוחזרה לבעליה שהיה נרגש לנוכח פעילותם של השוטרים ואף הודה להם על הפעילות המקצועית שהובילה לאיתור הגנבים והשבת המיכלית לחזקתו.
המשאית הגנובה שנתפסה במחלף גבעת אולגה (צילום: חטיבת דוברות המשטרה)
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!