ח"כ ברושי: "החקלאות הגיעה לנקודת זמן בה היא חייבת להיות מאוחדת ונחושה על מנת להיאבק על המשך קיומה. זהו יעד לאומי ואינטרס קיומי למדינה
עשרות חקלאים הפגינו בצומת חפר ביחע עם ח"כ איתן ברושי ואבשלום וילן, מזכ"ל התאחדות חקלאי ישראל, ניר מאיר מזכיר התנועה הקיבוצית, אביתר דותן, מנכ"ל התאחדות מגדלי בקר לחלב, אילן שדה ראש מועצה אזורית מנשה ורני אידן, ראש מועצה אזורית עמק חפר.
ח"כ ברושי: "החקלאות הגיעה לנקודת זמן בה היא חייבת להיות מאוחדת ונחושה על מנת להיאבק על המשך קיומה. זהו יעד לאומי ואינטרס קיומי למדינה. אנחנו נמצאים ערב אישור תקציב דו-שנתי, והמשימה היא להבטיח מדיניות ברורה, ודאות ויציבות לחקלאים ולחקלאות כולה. אם לא נקבל תשובות מספקות, תוך ימים, לשאלות המרכזיות נצטרך לנקוט בצעדים חסרי תקדים - כולל השבתת מזון"
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!