מעצרם של הארבעה הוארך עד ליום שני הקרוב. בחקירתם הקפידו כל החשודים לשמור על זכות השתיקה ולא לשתף פעולה עם החוקרים
היחידה לפשעים חמורים במשטרת נתניה עצרה בתחילת השבוע שלושה תושבי חדרה ותושב אור עקיבא כולם בשנות ה-20 לחייהם לאחר שבחיפוש ברכבם ובאיזור בו שהו בשכונת אגמים בנתניה נתפסו שלושה אקדחים, מחסניות ושכפ"צים, על פי החשד הארבעה יחד עם אחרים קשרו קשר לביצוע פשע.
ניידת משטרה שהבחינה סמוך לחצות ברכבם של הארבעה הורתה להם לעצור ואז על פי דוחות השוטרים נראה אדם נוסף שהיה ברכב נמלט כשבידו שקית , השוטרים שדלקו אחריו איתרו בנתיב ההימלטות שלו את האקדחים , בחיפוש שנעשה ברכב נתפסה מחסנית עם כדורי אקדח ושכפ"צים נגד ירי, עבריין מוכר תושב נתניה שנראה במקום נעצר גם הוא יחד עם הארבעה בחשד כי הוא החשוד שנמלט מן הרכב אולם בית המשפט הורה על שחרורו.
עורכי הדין ג'קי סגרון (מימין) ושי לוי. "מדובר במעצר שווא" (צילום: יח"צ)
בחקירתם הקפידו כל ארבעת החשודים לשמור על זכות השתיקה ולא לשתף פעולה עם חוקריהם, עורך הדין שי לוי המייצג שלושה מן החשודים ועורך הדין ג'קי סגרון המייצג את החשוד הרביעי טענו בדיון בבית משפט השלום בפתח תקווה כי פריטי האמל"ח שנתפסו שייכים לאותו אדם שנראה נמלט מן הרכב ומרשם כלל לא מכירים אותו ואינם יודעים את זהותו.
השופט מיכאל קרשן הורה על הארכת מעצרם עד ליום שני הקרוב (21/11) והורה למשטרה לקדם את החקירה בעניינם שכן אם בתום ימי המעצר שהוקצבו לא תהיה התקדמות משמעותית בחקירה החשודים ישוחררו.
בחיפוש נתפסו שלושה אקדחים, מחסניות ושכפ"צים
במשטרה ממתינים לתוצאות בדיקות המעבדה לזיהוי פלילי בכדי לדעת האם יש טביעות אצבע או ממצאי ד.נ.א של מי מהחשודים שנעצרו על פריטי האמל"ח שנתפסו.
עו"ד שי לוי המייצג את שלושת החשודים אמר: "אני מציע להמתין עד תום החקירה וזאת כדי לא לבסס מסקנות נמהרות. החשודים מכחישים את החשדות שהופנו כלפיהם".
עו"ד ג'קי סגרון המייצג את החשוד הרביעי אמר: "מדובר במעצר שווא וספקולציות מצד היחידה החוקרת. למרשי אין שום קשר לעבירות המיוחסות לו בבקשת המעצר ובית המשפט הבהיר במסגרת החלטתו כי באם מצב הראיות לא ישתנה אזי ישוחרר מרשי ביום שני".
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.