תביעה: "אשתי מנהלת רומן עם שתי נשים והיא נתפסה על חם"
רון איתן יום חמישי,
20 באוקטובר 2016, 16:39
האישה טוענת כי פלירטוט עם אישה הוא הדבר היחיד שנותן לה מענה רגשי לצרכיה ועבורה הדבר לא נחשב לבגידה. בית הדין יצטרך לקבל החלטה
צעירה מהצפון שגילתה חיבה לנשים אבל החליטה להינשא לגבר, טוענת כי פלירטוט עם אישה הוא הדבר היחיד שנותן לה מענה רגשי לצרכיה. עבורה הדבר לא נחשב לבגידה. לעומתה, הבעל טוען בבית דין הרבני שאשתו לסבית שנהנית מכל העולמות ומקיימת יחסים עם כמה נשים בו זמנית.
הסיפור המדהים הזה הונח לפתחו של בית הדין במסגרת מאבק גירושין, המסעיר את הצפון. מדובר בזוג צעיר שנישא לפני שבע שנים. שני בני הזוג נחשבים לאנשי העולם הגדול. לשניהם עסקים, לרבות עסק גדול באירופה. בני הזוג הכירו ביחידה הצבאית שבה שירתו וממנה כנראה שאבו גם את הכוח לפתוח עסקים פרטיים משגשגים.
עו"ד מורן סולן (צילום: יח"צ)
בשנתיים האחרונות שם לב הבעל, כך הוא טוען, כי אשתו יוצאת לבלות ביחד עם חברות ומעדיפה להשאירו מאחור או לאפשר לו לבלות עם חבריו. מדובר באישה זוהרת ונאה במיוחד ולכן הדבר לא נראה לו מוזר. עוד טוען הבעל בתביעת הגירושין כי ראה את אשתו בשני מקרים מתגפפת עם שתי נשים שונות. פעם זה קרה בדירתם בחדר השינה כשהפתיע את אשתו וצפה בה דרך חלון החדר ופעם נוספת במהלך בילוי במועדון. הוא דורש מבית הדין לפטור אותו מתשלום הכתובה ולקבוע סידור גט במידי. לטענתו, אשתו זנתה תחתיו כשעשתה מה שעשתה עם נשים.
האישה תטען באמצעות עורכת הדין מורן סולן, כי במקרה שבו נתפסה לדברי בעלה " על חם" בדירתה מתגפפת עם אישה אחרת קרה כאשר לא חשה בטוב וחברתה הטובה הושיטה לה טיפול רפואי וליטפה אותה בהיותה עם חום גבוה. עוד טוענת עו"ד סולן כי טענת הבעל כאילו ההתגפפות היתה בעירום נובעת מזה שהאישה סבלה מחום גבוה ונאלצה להתפשט.
לגבי הטענה על שהתרחש במועדון לילה טוענת האישה כי פלירטוט עם אישה לא יחשב לבגידה. עורכת הדין סולן מציגה גרסה אחרת של האישה לפיה היא אוהבת את בעלה ואינה רוצה להתגרש. "נעשה בעבר ניסיון לשלום בית והוא לא צלח. יש למצות את המהלך פעם נוספת" תטען עורכת הדין סולן. הבעל מדגיש כי מאחר ומדובר בשני מקרים, הוא יטען בבית הדין כי יש לו את היכולת להביא עדויות על מקרים נוספים אם יידרש ולכן אינו לא רואה טעם בניסיון נוסף ל"שלום בית".
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!