העירייה נערכת לסידורי פינוי אשפה וגזם בחגי תשרי, כולל תגבור מערך הפינוי והוספת משאיות ומכולות ברחבי העיר
הכנת ארוחות חג בעשרות אלפי בתים הם ערובה לריבוי כמויות האשפה הצפויות במהלך חגי תשרי, והעירייה נערכת לתגבר את מערך ניקיון העיר בתקופת החגים.
ערב ראש השנה חל השנה ביום ראשון, ה-2 באוקטובר. אי לכך, כבר במוצאי שבת ה-1 באוקטובר יחל פינוי האשפה באזורי הפינוי של ימי ראשון. העבודה תושלם ביום שני בבוקר, ובמקביל יחל הפינוי באזור הפינוי של יום שני. העבודה תתחדש בצאת החג, יום שלישי ה-4 באוקטובר, באזורי הפינוי של ימי שלישי. ביום שלמחרת יימשך הפינוי באזורי יום שלישי ויחל הפינוי של אזורי יום רביעי. במהלך החג עצמו יהיה כונן (גוי של שבת) למקרים דחופים.
מתגברים את מערך פינוי האשפה לקראת החגים
ערב יום כיפור חל ביום שלישי ה-11 באוקטובר. העבודה תחל ביום זה בשעה 4:00 לפנות בוקר, באזור הפינוי של יום שלישי, עד לכניסת יום כיפור, כולל תגבור של משאיות וטמוני קרקע. העבודה תתחדש למחרת בצאת החג.
ערב סוכות חל השנה ביום ראשון, ה-16 באוקטובר, ולכן יוקדם פינוי האשפה. פינוי האשפה באזור הפינוי של יום ראשון יבוצע כבר במוצאי שבת, ולמחרת (ערב חג) יפונה אזור הפינוי של יום שני, עם תגבור של משאיות וטמוני קרקע. בחול המועל יתבצע פינוי לפי הסידור הרגיל.
במתכונת דומה יתבצע הפינוי של ימי ראשון כבר במוצאי שבת ה-22 באוקטובר, ולמחרת ערב החג ימשיך הפינוי כולל באזורי פינוי יום שני. העבודה תתחדש בצאת החג ותמשיך בהתאם לימי הסידור הרגיל. בעיריית חדרה מדגישים כי מתבצעים מאמצים רבים לשמור על ניקיון העיר, תוך תגבור מערך הפינוי. בעירייה מקווים כי תושבי העיר יתרמו את חלקם בשמירת הניקיון ולא ישליכו אשפה בימים שאינם ימי פינוי או בימי החג.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".