המינוי יובא לאישור מועצת העיר בישיבה שתתקים בעוד שבועיים. ראש העיר צפוי תחילה להודיע על המינוי להנהלת העיר בימים אלה
בישיבת הנהלת העירייה שאמורה להתקיים השבוע צפוי ראש העיר צביקה גנדלמן להודיע על מינויו של חבר מועצת העירייה מטעם סיעת "זהות יהודית", עו"ד קובי שוקר, למחזיק תיק הספורט. מאז פרישתו מהקואליציה של עו"ד אוהד מרחב, הועבר תיק הספורט לידיו של גנדלמן שהחזיק בו בחודשים האחרונים.
עו"ד שוקר, בן 34, משמש כחבר דירקטוריון בעמותת על"ה וכיו"ר ועדת הבטחון העירונית. בעבר שיחק שוקר בקבוצת הכדורגל של הפועל חדרה והצהיר כי נושא הספורט קרוב אליו והוא רואה חשיבות רבה לקידומו והרחבתו.
חבר מועצת העיר עו"ד קובי שוקר (צילום: שלומי גבאי)
שוקר ידוע כדמות אהודה ומקובלת בעיר וגם על כל חברי המועצה. לציין, כי מינויו של שוקר בא בעקבות מדיניותו של ראש העיר שרואה בספורט בחדרה נושא חשוב ובעבר הכריז לא פעם כי הוא שם למטרה להביא לקידומו של הספורט ההישגי בעיר תוך הגדלת המשאבים והתקציבים להשגת היעדים
תיק הספורט בחדרה מאגד בתוכו 4 ענפים עיקריים והם: כדורגל בוגרים, כדורסל, כדורגל נשים וכדורעף. לאחר הודעת המינוי בהנהלת העיר צפוי ראש העיר להביאו גם לאישור מועצת העיר שתתקיים בעוד כשבועיים.
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.