צמד רקדנים מבית ספר לריקודים סלוניים "פרימוורה", הפועל במתנ"ס בית אליעזר, זכו במדליות זהב בתחרות בינלאומית שהתקיימה ביוון
הרקדנים הסלוניים שי חודטוב ואביגל סובטקו השתתפו בקטגוריית גיל 14-15 וזכו במדליית זהב בשני סגנונות: בסגנון האירופאי קטפו השניים את מדלית הזהב מתוך 20 זוגות, ובסגנון ולטינו-אמריקאי קטפו את מדליית הזהב מתוך 28 זוגות. בית הספר פועל תחת כנפיה של על"ה במתנ"ס בית אליעזר, בתמיכתו של המשרד לקליטת עליה ובחסות עיריית חדרה. מאמני הרקדנים הם יבגני קושנרנקו ושחר זיסמנוביץ.
שי חודטוב ואביגל סובטקו עם הגביע (צילום: יח"צ)
רקדני הסטודיו מתחילים את פעילותם בגיל 4 ורוכשים את יסודות הריקוד על כל סגנונותיו. לאחר תקופת הכשרה מתחלקים הרקדנים לזוגות ועוברים השתלמויות מקצועיות, יוצאים לתחרויות ארציות ומופיעים באירועים עירוניים וארציים, כולל תוכניות טלוויזיה, אשר במסגרתם הם מייצגים את העיר חדרה בכבוד רב וזוכים לשבחים רבים. הרקדנים המצטיינים מייצגים את חדרה בתחרויות בין לאומיות, ומפגינים רמה מקצועית גבוהה.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".