ניידת שיטור ווטרינרים בעיר הגיעו לזירה, שבה נמצא הכלב, אשר על פי החשד עבר התעללות קשה. "מה כבר כלב יכול לעשות שצריך לכרות את ראשו? מי שעשה את זה עלול לפגוע בבני אדם". משטרת חדרה פתחה בחקירה
למוקד העירוני של עיריית חדרה דווח הערב (שישי) על גופת כלב בוגר שראשו ערוף בעיר. ניידת השיטור העירוני שהגיעה למקום יחד עם השירותים הווטרינרים העירוניים מצאו את הכלב, שלפי החשד עבר התעללות קשה שבמסגרתה נכרת ראשו. במשטרת חדרה הוגשה תלונה בנושא ונמסר כי נפתחה חקירה.
"ניסיתי לאתר שבב על גופת הכלב כדי לאתר את בעליו" סיפר ד"ר יורם ולטר, הווטרינר העירוני בחדרה, "אבל כנראה שהשבב היה בראשו של הכלב שנכרת. לפי מה שראיתי, הכלב עבר התעללות קשה. מישהו התאמץ מאוד לערוף את ראשו תוך שהשתמש בסכין ובגרזן".
עוד סיפר ד"ר ולטר כי מדובר בכלב זכר בוגר מסוג מעורב. "אני שנים רבות במקצוע וזה בהחלט אחד המקרים הקשים שראיתי", סיכם, "זה פשוט מקרה בלתי נתפס. בשל החשד להתעללות פנינו למשטרה שתחקור כיצד זה קרה ומי עומד מאחורי המעשה הנורא הזה".
ד"ר יורם וולטר. "אני שנים רבות במקצוע וזה בהחלט אחד המקרים הקשים שראיתי" (צילום: שלומי גבאי)
למקום הגיעה תחילה הכוננית של השירות הווטרינרי מטעם עיריית חדרה, צילה סלמה, שסיפרה כי מיד הבחינה שמדובר במקרה חריג. לכן, לדבריה, הזעיקה גם את המשטרה וגם את הווטרינר העירוני.
"זה מקרה מזעזע, מי יכול עשות דבר כזה?", תהתה תושבת רחוב חטיבת גולני בחדרה, בה נמצאה גופת הכלב, "מה כבר כלב יכול לעשות שצריך לערוף את ראשו? אני ממש פוחדת, מי שעשה דבר כזה יכול לפגוע בקלות בבני אדם. אני מקווה שהמשטרה תתפוס את מי שעשה זה ושיקבל עונש חמור. דין הפוגע בבעל חיים צריך להיות כדין הפוגע באדם".
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".