ראש הממשלה התרגש מאוד כאשר קיבל לידיו אוגדן מכתבים שהחליפו בינהם לפני קום המדינה, אלכסנדר אהרונסון, אחיו של אהרן אהרונסון, ואביו של ראש הממשלה, פרופ' בן ציון נתניהו
ראש הממשלה בנימין נתניהו, רעייתו שרה ובנם יאיר טיילו אתמול ברמת הנדיב ליד זכרון יעקב וביקרו בבית אהרונסון ומוזיאון ניל״י. במהלך הביקור אמר ראש הממשלה בנימין נתניהו: "צאו לטייל בחול המועד בארצנו היפה והמתפתחת. הכבישים הרבה יותר טובים, אך עדיין סעו בזהירות. שיהיה לכם מועדים לשמחה. חג שמח".
בני הזוג נתניהו בגן הנדיב בזכרון יעקב (צילום: לע"מ)
משפחת נתניהו ביקרה בחורבת עקב, בית אחוזה מתקופת בית שני שנבנה מחדש כווילה כפרית מהתקופה הביזנטית וצפתה על קו החוף. משם המשיכו לקברו של הברון רוטשילד. בהמשך הגיעו אל בית אהרונסון - מוזיאון ניל״י.
ראש הממשלה נתניהו קיבל אוגדן מכתבים שהחליפו ביניהם לפני קום המדינה, אלכסנדר אהרונסון, אחיו של אהרן אהרונסון, ואביו של ראש הממשלה, פרופ' בן ציון נתניהו. ראש הממשלה התרגש עם קבלת המכתבים.
ראש הממשלה אמר במקום: "קיבלתי עכשיו העתקי מכתבים של אבי ז"ל כשהיה בן 28, החלפת מכתבים בינו לבין אלכסנדר אהרונסון, האח הצעיר של אהרן אהרונסון, הם מדברים על עתיד הציונות ועל הסערה שרוגשת את העולם עם עליית הנאציזם ועל תיעוד מחתרת ניל"י שאבי לקח בה חלק כהיסטוריון ואני מאוד נרגש. אלה היסודות של החלוציות החדשה שהקימה".
נתניהו ורעייתו עם עם אוגדן המכתבים ההיסטוריים (צילום: לע"מ)
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".