חדש: במד"א מציעים - הזמנת סיוע רפואי בכל מקום בעולם
רון איתן יום שני,
25 באפריל 2016, 11:19
עם בואם של חג הפסח ועונת הטיולים הקרובה, מתמלא נמל התעופה במאות אלפי ישראלים המנצלים את החופשה הארוכה לנופש בחו"ל. ישנם מקרים בהם אנו עשויים להזדקק לסיוע רפואי גם בחו"ל. מה עושים? למי פונים? ואיך מתקשרים עם כוחות ההצלה במדינה זרה? במד"א ממליצים לשדרג את האפליקציה שלהם
לקראת חג הפסח ועונת הטיולים הקרובה במד"א ממליצים לשדרג את אפליקציית הארגון ובה מציעים שירות חדש - הזמנת סיוע רפואי מקומי בכל מקום על פני הגלובוס. נמצאים בגרמניה וזקוקים לפינוי לבית החולים? יושבים לקפה בשאנז אליזה ומרגישים ברע? מעכשיו תוכלו להזמין אמבולנס מקומי ישירות מהאפליקציה של מד"א וגם לקבל מידע על מונחים להזנקת אמבולנס ולזיהוי המיקום בשפה המקומית. בנוסף עודכנו לאחרונה באפליקציה הוראות הזהירות של מד"א לניקיונות פסח ולשמירה עליכם ועל משפחתם במהלך החג.
האפליקציה של מד"א צוידה ביישום חדש המאפשר בלחיצת כפתור להתקשר לשירותי ההצלה המקומיים בכל מקום ברחבי העולם, ובנוסף לקבל מידע מעל צג הנייד על דרך הביטוי של מונחים להזנקת אמבולנס ולזיהוי המיקום בשפה המקומית על מנת שתוכלו להסביר בצורה פשוטה לכוחות המקומיים היכן אתם נמצאים וכיצד ניתן לסייע לכם.
באפליקציה של מד"א ניתן להזמין סיוע רפואי מקומי בכל מקום על פני הגלובוס (צילום: באדיבות מד"א)
בנוסף לשירות המיוחד, ניתן להתעדכן באפליקציה בהוראות הזהירות של מד"א לניקיונות חג הפסח הכוללים הסבר מפורט על הדרכים להימנע מפגיעה בכם ובמשפחתכם במהלך השהייה בבית או בחוץ במהלך ימי החג.
במקביל לתכנים הקיימים המשתמשים באפליקציה יכולים להתעדכן בהדרכות בנושאי החייאה והגשת עזרה ראשונה וללמוד על מערך "נאמני החיים" של מד"א. יתרונה של האפליקציה הוא שהיא אינה דורשת חיבור לאינטרנט ולאחר ההורדה הראשונית כל התכנים נשמרים בזיכרון המכשיר הנייד ותופסים מקום מועט בזיכרון.
מנכ"ל מד"א אלי בין: "כארגון ההצלה הלאומי של ישראל אנו עושים את המרב על מנת לסייע לתושבי ישראל בכל מקום בו יהיו. הפיתוח החדש באפליקציה מיועד לתת תחושת ביטחון שיש מי שדואג להם גם כאשר הם לא נמצאים על אדמת ישראל. אני קורא לציבור הרחב להתעדכן באפליקציה המתקדמת ולהכיר את התכנים הקיימים בה שעשויים לעשות ברבים ממקרי סכנת החיים את ההבדל בין חיים למוות".
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה
...
פלאשנט עסקים | 23.8.2026
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.8.2026
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
...
פלאשנט עסקים | 20.8.2026
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.8.2026
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
פלאשנט עסקים | 13.8.2026
צו סגירה למסעדת "אושי אושי" בחדרה
...
פלאשנט לוקאלי | 12.8.2026
איך לבחור בגד ים מחמיא - 6 טיפים לבחירת בגד ים מחטב, אוסף ומחמיא
...
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.
פסטיווקאלי ה- 10 בנתניה: רגע לפני שעלה לבמה למופע מרגש - הזמר ישי ריבו יחד עם סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי. ערב מיוחד של מוזיקה ישראלית, אנרגיות טובות וקהל נפלא שהגיע ליהנות ולחגוג עשור לפסטיבל שהפך למסורת אהובה בעיר. נתניה יודעת לחגוג!
ארגון מגדלי הפירות קורא לציבור לרכוש תוצרת ישראלית: עונת קטיף פירות הקיץ נמצאת בשיאה, ובארגון מגדלי הפירות מדווחים על יבול איכותי ומובחר ברוב מיני הפירות, למרות אתגרי המלחמה, היבוא ומחסור במים. לקראת חגי תשרי קורא הארגון לציבור להעדיף פירות וירקות מתוצרת הארץ ולתמוך בחקלאים הישראלים. במקביל, בירכו בארגון, שי גולני יו"ר ענף הפירות במועצת הצמחים הנכנס, אילנה דרור כלכלנית התאחדות חקלאי ישראל, ירון בלחסן מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות בישראל, מוטי צמיר יו"ר מועצת ארגון מגדלי הפירות, מזכ"ל התאחדות חקלאי ישראל אורי דורמן, על נוהל תמיכה חדש בהיקף של 180 מיליון שקלים לשיקום והרחבת משקים חקלאיים ביישובי קו העימות בגבול לבנון.
ילדים רבים הגיעו לקבל חתימות על ספרים שרכשו מסופרי נתניה באירוע התרבות המכובד שהתקיים במתנ"ס אריק איינשטיין פולג. בתמונה: הסופרת שלנו זוהר אביב עם אדל שהגיע לאירוע מרמלה, אדל היא הילדה שנתנה לזוהר השראה לגיבורת הספר החדש בסדרת יד הפלא, בנושא קבלת השונה.