עורכי הדין של החשוד: "החשוד מכחיש באופן גורף את המיוחס לו ומדובר בחקירה אשר נמצאת בשלב ראשוני ביותר"
תושבת חדרה בת 42 הגיעה אתמול לתחנת משטרת חדרה והגישה תלונה כנגד גבר בן 50 המתגורר בסמוך אליה וטענה כי בעל אותה שלא בהסכמתה תוך שימוש בכוח. הבוקר נחקר הגבר באזהרה במשך כמה שעות ובסיום חקירתו שוחרר בתנאים. הוא מכחיש את המיוחס לו וטען כי היחסים ביניהם היו בהסכמה מלאה והוא לא ביצע שום אקט ללא הסכמתה.
החקירה תימשך בימים הקרובים והחוקרים יאמתו את גרסת המתלוננת מול גרסת החשוד. לאחר שהחוקרים ישלימו את פעולות החקירה הנדרשות יוחלט על המשך ההליכים בתיק. לציין כי העובדה שהחשוד שוחרר בתום חקירתו מצביעה על רף חשדות נמוך שהצטברו כנגדו שכן בעבירות מסוג זה על פי רוב החשודים נותרים במעצר. בתום חקירתו החשוד אף טען כי בידיו ראיות ממשיות אשר יחזקו ויאמתו את גרסתו ויוכיחו את חפותו.
עורכי הדין רותם כהן ורחלי חזיזה המייצגים את החשוד אמרו: "החשוד מכחיש באופן גורף את המיוחס לו. מדובר בחקירה אשר נמצאת בשלב ראשוני ביותר, ההגנה משוכנעת כי הדברים יתבהרו וההר יוליד עכבר".
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".