40 אלף שקלים! זה הסכום שנדרש אדם בן 70 לשלם בשל מפגש מיני שקיים עם נערת הפיתוי. הוא התחמק מהתשלום, אך משהגיעו האיומים, הוא חש ברע ואף אושפז בבית החולים בשל לחצים בחזה.
השופט יחיאל ליפשיץ מבית משפט המחוזי בחיפה, הורה היום על הארכת מעצרם של שני תושבי חדרה, בני 43 ו-48, לחודש ימים הנאשמים בפרשת הסחיטה המינית. עד תום תקופת המעצר יוגש על ידי שירות המבחן תסקיר מעצר לבית המשפט בהעיינם של הנאשמים לבדיקת חלופת מעצר וזאת לבקשת הסניגורים. השופט ליפשיץ הבהיר בדיון, כי מדובר בעבירות חמורות אולם כאשר יוגש תסקיר המעצר בעניינו של החשוד בין ה-48 שהוא נטול כל עבר פלילי הוא ישקול את האפשרות לשחררו לחלופת מעצר. בעניינו של הנאשם המרכזי בן ה-43 התנגדה הפרקליטות על שליחתו לתסקיר מעצר בשל עברו הפלילי אולם למרות התנגדות הפרקליטות השופט ליפשיץ הורה להכין תסקיר גם בעניינו.
עורך הדין מירון רוזנטל (צילום: שלומי גבאי)
על פי הידוע ל"פלאשנט", גם שתי הבחורות המעורבות בתיק (נערת הפיתוי והמתווכת), צפויות להיקרא בקרוב לשימוע וזאת טרם הגשת כתב אישום בעניינם. מחומר הראיות בתיק עולה כי הארבעה רקמו יחד מזימה במספר מקרים בכדי לסחוט כספית אנשים תמימים לאחר שטמנו להם מלכודת בעזרת נערת הפיתוי שקיימה עימם מפגשים אינטימיים ולאחר מכן הם נדרשו לשלם סכומי כסף גדולים בגין ה"טעות" שעשו ובכדי לסגור את "הסיפור".
הנאשמים מכחישים את המיוחס להם אולם עדות המתלוננים ועדותם של שתי הבחורות המעורבות בפרשה מפלילה אותם. מכתב האישום עולה עוד, כי הקורבנות נדרשו לשלם סכומי כסף גדולים ובאחד המקרים כפי שמוזכר בכתב האישום נפגשה נערת הפיתוי עם אדם בן 70 בבית העסק בבעלותו של הנאשם בן ה-48 ובין השניים התקיים מגע מיני שבסיומו הגיע הגבר לסיפוקו. מיד לאחר מכן הוא קיבל שיחת טלפון ובה נדרש סכום של 40 אלף שקלים בטענה שהתעסק כביכול עם אשת איש. הוא התחמק מהתשלום בטענה כי אינו חש בטוב ואף אושפז בבית החולים בשל לחצים בחזה.
עורכת הדין חיה מלול
שני הקורבות הנוספים העבירו לנאשמים מיד לאחר אותם מפגשים עם נערת הפיתוי סכומי כסף גדולים לאחר שקיבלו שיחת טלפון מאיימת מאדם שהציג עצמו כבן זוגה של נערת הפיתוי המרצה עונש מאסר על רצח. החשוד המרכזי בן ה-43 ממשיך לטעון כי הופלל על ידי איש עסקים חדרתי עימו יש לו סכסוך כספי. לטענתו אותו איש עסקים שילם למתווכת המעורבת בפרשה סכומי כסף בכדי שזו תפליל אותו ואף שיחד קציני משטרה בימ"ר כדי לתפור לו תיק שיביא למעצרו. בעניין זה הגיש הנאשם תלונה למח"ש אשר נחקרת בימים אלה.
עו"ד חיה מלול המייצגת את הנאשם בן ה-43 אמרה: "מחומר החקירה בתיק עולה כי יש בעיות רבות בראיות החל מעדויות הנשים ועד לחשד של מעורבות של שוטרים עם גורמים עבריינים, אנו מקווים שהדבר יבוא לידי בהחלטת בית משפט לכשתבוא. מרשי ממשיך להכחיש את המיוחס לו".
עו"ד מירון רוזנטל המייצג את החשוד בן ה-48 אמר: "בית המשפט לא שלל את האפשרות לשחרר את מרשי רק ביקש שהדבר יעשה לאחר הגשת תסקיר מעצר. אני סמוך ובטוח שמרשי ישוחרר בהקדם".
רילוקיישן עם ילדים ומה שאף אחד לא מספר להורים לפני הטיסה
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
יבוא אישי בישראל שובר שיאים ולמה יותר ישראלים מדלגים על היבואן הרשמי
...
פלאשנט עסקים | 24.8.2026
10 סימנים שהבניין שלכם זקוק לתחזוקה
...
פלאשנט עסקים | 23.8.2026
האם חוות דעת שלילית של מנהלת על עובדת יכולה להיחשב לשון הרע?
...
פלאשנט חוק ומשפט | 22.8.2026
איך לבחור בין סוגי המצבות השונים? הטיפים של טופ מצבות
...
פלאשנט עסקים | 20.8.2026
שני בקבוקי תבערה בלילה אחד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 19.8.2026
מטטרסלגיה: למה כואבת כרית כף הרגל ואיך מדרסים ונעלים נכונות יכולים לעזוק?
מאת: נאור רויזמן הבעלים של המכון האורתופדי "אבידור" פרדס חנה...
פלאשנט עסקים | 15.8.2026
טעות קטנה, מחיר ענק: למה לא מומלץ לערוך צוואה לבד
...
פלאשנט חוק ומשפט | 14.8.2026
דירת הסמים בנתניה
...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
כתב אישום חמור כנגד מתן ארביב
פרקליטות המדינה הגישה לבית המשפט המחוזי בבאר שבע שני כתבי אישום נגד מתן ארביב (29) מחדרה, בגין מעורבותו בניסיון לרצוח אדם באמצעות מטען חבלה שהוצמד לרכבו בא...
פלאשנט חוק ומשפט | 13.8.2026
הצגות מומלצות בישראל ב-2026 - אילו הצגות אסור לפספס השנה?
...
פלאשנט עסקים | 13.8.2026
צו סגירה למסעדת "אושי אושי" בחדרה
...
פלאשנט לוקאלי | 12.8.2026
איך לבחור בגד ים מחמיא - 6 טיפים לבחירת בגד ים מחטב, אוסף ומחמיא
...
גלריית האמנים של עופר רמת אביב תארח יד ה-31.8.26 ארבע תערוכות חדשות, המציגות מגוון רחב של שפות אמנותיות: פיסול, צילום ואמנות דיגיטלית של ארבעה אמנים בעלי רקע ייחודי: שימי דהן, ד”ר אירינה רפוביץ’, מרים גלעד וירמי אפשטיין: התערוכות פתוחות לקהל הרחב.
פסטיווקאלי ה- 10 בנתניה: רגע לפני שעלה לבמה למופע מרגש - הזמר ישי ריבו יחד עם סגן ומ״מ ראש העיר, שלו אלגלי. ערב מיוחד של מוזיקה ישראלית, אנרגיות טובות וקהל נפלא שהגיע ליהנות ולחגוג עשור לפסטיבל שהפך למסורת אהובה בעיר. נתניה יודעת לחגוג!
ארגון מגדלי הפירות קורא לציבור לרכוש תוצרת ישראלית: עונת קטיף פירות הקיץ נמצאת בשיאה, ובארגון מגדלי הפירות מדווחים על יבול איכותי ומובחר ברוב מיני הפירות, למרות אתגרי המלחמה, היבוא ומחסור במים. לקראת חגי תשרי קורא הארגון לציבור להעדיף פירות וירקות מתוצרת הארץ ולתמוך בחקלאים הישראלים. במקביל, בירכו בארגון, שי גולני יו"ר ענף הפירות במועצת הצמחים הנכנס, אילנה דרור כלכלנית התאחדות חקלאי ישראל, ירון בלחסן מנכ"ל ארגון מגדלי הפירות בישראל, מוטי צמיר יו"ר מועצת ארגון מגדלי הפירות, מזכ"ל התאחדות חקלאי ישראל אורי דורמן, על נוהל תמיכה חדש בהיקף של 180 מיליון שקלים לשיקום והרחבת משקים חקלאיים ביישובי קו העימות בגבול לבנון.
ילדים רבים הגיעו לקבל חתימות על ספרים שרכשו מסופרי נתניה באירוע התרבות המכובד שהתקיים במתנ"ס אריק איינשטיין פולג. בתמונה: הסופרת שלנו זוהר אביב עם אדל שהגיע לאירוע מרמלה, אדל היא הילדה שנתנה לזוהר השראה לגיבורת הספר החדש בסדרת יד הפלא, בנושא קבלת השונה.