מחשש שמדובר באירוע על רקע לאומני למקום הוזעקו כוחות גדולים של משטרה וצוותי מד"א. הפצוע טופל במקום על ידי צוות מד"א והועבר לבית החולים הלל יפה בליווי המשטרה. הרקע פלילי
תושב אור עקיבא, בן 18, ששהה עם חבריו ברחוב הרברט סמואל בחדרה, נפצע באורח קל לאחר שנדקר מחפץ חד בבטנו על ידי אלמוני שנמלט מהמקום. הפצוע טופל במקום על ידי צוות מד"א והועבר לבית החולים הלל יפה בליווי המשטרה. הערב סמוך לשעה 19:05 התקבלה קריאה במוקד מגן דוד אדום על אירוע דקירות ברחוב הרברט סמואל. למקום הוזעקו כוחות גדולים של משטרה וצוותי מד"א שכן תחילה סברו שמדובר באירוע על רקע לאומני.
הפצוע טופל במקום על ידי צוות מד"א והועבר לבית החולים הלל יפה בליווי המשטרה (צילום: שלומי גבאי)
עם הגעת הצוותים למקום הם הבחינו בנער כשהוא מדמם מפצע דקירה והוא הבהיר לצוותים שלא מדובר באירוע על רקע לאומני. הנער סירב להתפנות לבית החולים באמבולנס של מד"א אולם בסופו של דבר הוא נלקח על ידי המשטרה שמתחקרת אותו על מהות האירוע.
חוקרי המשטרה עסוקים בשעה זו באיסוף מידע מהזירה ובין היתר אוספים את מצלמות האבטחה מהעסקים הסמוכים כדי לעלות על החשודים המעורבים באירוע הדקירה. מחקירה ראשונית עולה כי מדובר באירוע על רקע פלילי ובמשטרה מעריכים כי זהות הדוקר ידועה לנער. המשטרה עצרה את תושב אור עקיבא בן 18 בחשד למעורבות בדקירה. הרקע לאירוע הוא ככל הנראה סכסוך שקיים בינהם בעקבות אירוע הקמת רעש מאמש. החשוד יובא מחר לדיון בהארכת מעצרו בבית משפט השלום בחדרה.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".