לוחמי משמר הגבול עצרו גנבי טרקטורים מאזור חדרה ובצפון
שלומי גבאי יום שני,
1 בפברואר 2016, 11:54
מרגע קבלת התלונה הראשנה, התנהלה ביחידה חקירה סמויה שכללה שימוש באמצעים טכנולוגיים רבים, במטרה לשים את היד על חוליית הגנבים ולהביא את חבריה לדין
בחודש האחרון, התקבלו ביחידה המרכזית של מג"ב צפון, שלוש תלונות אודות גניבת טרקטורים וציוד חקלאי ממושבים הנמצאים בתחומי המחוז הצפוני ומחוז חוף. במהלך החקירה, הודו חלק מהמעורבים בפרשה ובמיוחס להם ומסרו לחוקרים מידע שסייע במעצר של שני חשודים מרכזיים נוספים, אחד מהם תושב הפזורה הבדואית חשוד בארגון ובהכוונה של הגניבות, והשני, תושב השטחים, חשוד ברכישה של הטרקטורים הגנובים.
על פי ממצאי החקירה, הגלויה והסמויה גם יחד, מיוחסים לחשודים בפרשה גניבת שלושה טרקטורים, רכב פרטי וכן ציוד חקלאי המשמש להדברה מקיבוץ "מגל" לפני כחודש.
מפקד ימ"ר מג"ב צפון, סנ"צ אלי גוזלן ציין כי: "חשוב לזכור שהנזק הכלכלי שגניבת טרקטור או ציוד חקלאי מסבה לחקלאי הוא עצום ומגיע למאות אלפי ולעיתים אף למיליוני שקלים, אני שמח שבמקרה הזה, פעילות חקירתית מהירה ומדויקת של לוחמי היחידה הביאה אותנו למעצר מהיר של החשודים ולסיום של הפרשייה".
המשאית שנתפסה ועליה הטרקטורים הגנובים (צילום: חטיבת דוברות המשטרה)
בדיוק בימים אלה ובזמן מלחמה, לקראת חג הפסח מותג OP Collection משיק לראשונה חנות פופ-אפ בקניון עופר רמת אביב. לראשונה הושקה השבוע חנות פופ-אפ של המותג OP Collection מבית Ofir Production של אופיר אלסטר. הפופ אפ ייפעל בקומת הכניסה של קניון עופר רמת אביב למשך זמן מוגבל עד 18/3. מדובר בפעם הראשונה שבה המותג יוצא מהאונליין אל העולם הפיזי, עם חנות פופ-אפ חגיגית המציעה מגוון מארזים מעוצבים לקראת חג הפסח לצד כלי נוי ואקססוריז לבית. הקונספט של המותג מציע פתרון אירוח מהיר ונוח - “הפקה ב-5 דקות בקופסה אחת”. אופיר אלסטר, בעלת המותג OP Collection, מסרה: “אנחנו מתרגשים מאוד להשיק לראשונה חנות פופ-אפ פיזית לאחר ההצלחה הגדולה ברשת. היה לנו חשוב להביא את החוויה של OP Collection גם לעולם האמיתי ולאפשר ללקוחות לראות, להרגיש ולהתרשם מהמארזים מקרוב. לקראת חג הפסח יצרנו קולקציה חגיגית שמאפשרת לכל אחד לארח בקלות ובסטייל. ממש הפקה שלמה בחמש דקות בקופסה אחת״.