בהמשך לאירועי פרשת הסחיטה על רקע מיני שפרסמנו כבר לפני ימים ספורים האריך היום בית משפט השלום בחיפה בפעם השניה בארבעה ימים נוספים את מעצרם של 2 תושבי חדרה (48,43 ) החשודים במעורבות בפרשה.
בית משפט השלום בחיפה האריך היום בפעם השניה ב 4 ימים את מעצרם של 2 תושבי חדרה (48,43 ) החשודים בפרשת הסחיטה המינית בחדרה, עליה כבר דיווחנו בלעדית לפני מספר ימים .
מן הדיון עולה כי עד כה אותרו 3 קורבנות אשר נאלצו לשלם עשרות אלפי שקלים לאחר שקיימו מפגש בעל תוכן מיני עם נערת פיתוי שנשלחה ע"י החשודים כחלק ממזימה שתוכננה מראש, החשודים מכחישים את המיוחס להם
נצ"מ בני אבליה מפקד ימ"ר חוף - היחידה שחוקרת את עניין הסחיטה (צילום: שלומי גבאי )
דובר משטרת חוף הגיב לעניין לפני מספר ימים ואמר כי:"אל חוקרי ימ"ר מחוז חוף הגיעה פנייה מגבר תושב העמקים בשנות החמישים כי נסחט בשל מפגש אינטימי שניהל עם צעירה בשנות העשרים. בחקירה שהחלה זה מכבר עולות חשדות כי שני גברים תושבי חדרה בשנות הארבעים מעורבים בסחיטת הקורבן. עוד עוכבו לחקירה שתי צעירות בשנות העשרים אשר על פי החשד מעורבות הן בפיתוי והן בסחיטה ."
שתי בחורות בשנות ה 20 יצרו קשר עם הגבר שזיהו כפוטנציאל לסחיטה כספית. אחת מהן נפגשה אתו למה שהגדירו במשטרה "מפגש אינטימי". אחרי מפגש זה נדרש לשלם דמי שתיקה. "מדובר בסכום כסף ניכר, שלא כל אחד יכול לעמוד בו", אמרו במשטרה. שתיהן שוחררו בינתיים לאחר החקירה.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".