בהחלטת השר להגנת הסביבה ובשיתוף רשות הטבע והגנים והמועצה האזורית עמק חפר יוזל מחיר אגרת הכניסה לגן הלאומי נחל אלכסנדר - בית ינאי במהלך עונת החורף.
בימים הקרובים יאשר השר את המחירים לעונת החורף (שמסתיימת בתאריך 01.04.16). לאחר אישור השר תעמוד אגרת הכניסה על 10 ₪ לרכב בכל ימות השבוע ובכל שעות היממה. למנויי הרשות 50% הנחה ולמנויי החוף המחיר בחורף כלול במנוי.
שמורת נחל אלכסנדר - במחיר ראוי לכל כיס (צילום: שלומי גבאי )
לדברי אבי גבאי השר להגנת הסביבה: " נמשיך לפעול להוזלת הכניסה בשטחים הציבוריים כדי שכמה שיותר אזרחים יוכלו ליהנות מגישה לחופים, לפארקים ולגנים הלאומיים"
לדברי שאול גולדשטיין מנכ"ל רשות הטבע והגנים: " חשוב לנו לעודד את הציבור להגיע וליהנות מהגן הלאומי נחל אלכסנדר- בית ינאי גם במהלך עונת החורף. באתר מסלולי הליכה בחולות ולאורך הנחל, הדרכות בסוף השבוע, בסמוך נמצא מרכז להצלת צבי ים וכמובן רצועת חוף יפיפייה שמתוחזקת על ידי הרשות בכל ימות השנה החל מפיקוח על ערכי טבע ושימורם, ונותנים שירות לציבור. ניקיון החוף, שירותים ציבוריים, מקלחות עם מים חמים. וכן פקחים הנמצאים באתר לאורך כל שעות היממה".
ראש המועצה האזורית עמק חפר רני אידן הביע שביעות רצון מהחלטת השר ומשיתוף הפעולה הפורה עם רשות הטבע והגנים, וציין כי המועצה בראשותו תפעל ביחד עם הרשות כדי להמשיך ולהביא לשירות טוב לציבור בגן הלאומי.
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".