עשרות בני נוער מתנדבים קיבלו כרטיסי "רב קו" (חופשי-חודשי) מראש העיר במטרה לעודד את הנוער החדרתי להיות יותר מעורב בתרומה ועזרה לקהילה.
ראש העיר צביקה גנדלמן העניק כרטיסי "רב קו" (חופשי-חודשי) לעשרות בני נוער מתנדבים מקבוצות המנהיגות הפועלות בעיר (מועצת הנוער, מד"צים ותנועות הנוער), במטרה לסייע לעשייתם למען הקהילה.
היוזמה להעניק כרטיסי "רב קו" לבני הנוער נולדה בעקבות מפגש של מועצת הנוער עם מנכ"ל העירייה יעקב זיגדון, ובו העלו את הקושי של בני נוער מתנדבים לעמוד בעלויות התחבורה הציבורית. לדבריהם, בני נוער הלוקחים חלק במסגרות התנדבותיות מרבים לנסוע בתחבורה ציבורית כדי להגיע ממקום למקום, וההוצאה הגדולה על הנסיעות מכבידה על עשייתם או לחילופין נופלת על ההורים.
ראש העיר עם בני נוער מתנדבים. (צילום: יח"צ)
לאחר שהתעדכן באמצעות מנכ"ל העירייה בדבר הקושי שהעלו בני הנוער, הורה ראש העיר גנדלמן להעניק להם חופשי-חודשי ובכך לסייע להם, ובמקביל לעודד את הנוער החדרתי להיות יותר מעורב בתרומה ועזרה לקהילה.
"אני גאה להעניק סיוע צנוע לעשייתם מעוררת הגאווה של בני הנוער המתנדבים למען הקהילה ותושבי העיר", אמר גנדלמן. "העיר חדרה מצמיחה את מנהיגיה הבאים מבין בני הנוער הנרתמים ותורמים למען הקהילה, ומחובתי כראש העיר המעודד את ההתנדבות והעזרה לזולת, להוקיר ולסייע ולו במעט, למתנדבים אלה".
ראש העיר העניק את הכרטיסיות בטקס צנוע שהתקיים במרכז הנוער העירוני "בית רם", והודה לנערים ולנערות על האכפתיות, ההצטיינות, ורוח ההתנדבות.
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!