עשרות אלפי שקלים נשדדו מעובדת שהיתה בדרכה להפקיד את פדיון סוף השבוע בבנק. השודד האלמוני נמלט לעבר שכונה סמוכה.
אתמול בשעות הבוקר, עובדת סופרמרקט בחדרה, בשנות ה-20, עשתה את דרכה לבנק כדי להפקיד את פדיון סוף השבוע כשלפתע הגיח מאחור אלמוני דחף אותה, הפיל אותה לקרקע וחטף את התיק שהחזיקה בידה. על פי הערכה התיק הכיל סכום כסף הנאמד בעשרות אלפי שקלים. העובדת לא נפגעה והשודד נמלט רגלית לכיוון שכונה סמוכה.
העובדת המבוהלת מיהרה מיד לתחנת המשטרה כדי להגיש תלונה. מדובר בעסק שפועל בסוף השבוע וכפי הנראה השודד תכנן זאת מראש וידע את מסלולה. המשטרה פתחה בחקירה והחוקרים אספו את מצלמות האבטחה בעסק ובעסקים סמוכים כדי לנסות לפענח פרטים נוספים על השודד האלמוני.
החוקרים אספו את מצלמות האבטחה בעסק ובעסקים סמוכים. (צילום: שלומי גבאי)
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.