גנדלמן שוקל להגיש תביעה בגין פרסום המציג אותו "שקרן"
רון איתן יום חמישי,
17 בדצמבר 2015, 21:41
מהמכתב ששוגר באמצעות עורך דינו עולה כי גנדלמן דורש התנצלות בתוך שבוע ימים ופיצוי כספי בסך של 150 אלף שקלים בטענה שהפרסום אינו אמת ומסולף.
בעקבות פרסום שהופיע בסוף השבוע באחד מאמצעי התקשורת המקומיים בחדרה המתייחס להחלטת בית המשפט לעניינים מנהליים שקבע השבוע כי חברת המועצה שירלי עודד היא מס 2 ברשימת יש עתיד בחדרה, החליט ראש העיר צביקה גנדלמן, לשגר מכתב תביעה ודרישה להתנצלות בטענה כי הפרסום אינו אמת.
ראש העיר צביקה גנדלמן. (צילום: באדיבות עיריית חדרה)
מהמכתב ששוגר באמצעות עורך הדין יוסף וינראוך, עולה כי בית המשפט לא קבע כפי שפורסם כי לא היה "ניסיון סחיטה" כלפיו ולדבריו אף לא נאמרה אמירה בעניין זה אפילו בעל פה. כל ניסיון להציג בפרסום כביכול שבית המשפט קבע כי לא היה ניסיון "סחיטה פוליטית" הוא כדי להוציא לכאורה את ראש העיר "שקרן" בעיני הציבור. במכתב מציין וינראוך כי הפרסום אינו אמת, אינו מדוייק, מטעה או מסולף. לפיכך, דורש גנדלמן התנצלות שתפורסם בתוך שבוע ופיצוי כספי בסך של 150 אלף שקלים.
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".