לפני שהם נתפסו על חם עוד הספיקו על פי החשד להוציא קודם לכן ארגז נקניקים וזרקו אותו מעבר לגדר העסק אך לרוע מזלם, הארגז נחת על שמשת רכבו של חברם לעבודה וניפץ אותה.
שני תושבי חדרה, בני 28 ו-32, עוכבו לחקירה בחשד שנהגו לגנוב באופן שיטתי מהסופרמרקט בו עבדו. מבדיקה שנעשתה עלה כי על פי החשד לפני הם נתפסו על חם עוד הספיקו קודם לכן להוציא ארגז נקניקים וזרקו אותו מעבר לגדר העסק אך לרוע מזלם, הארגז נחת על שמשת רכבו של חברם לעבודה וניפץ אותה.
מהחקירה עולה עוד, כי בתחנת שדות התקבלה תלונה ולפיה שני עובדים בסניף השייך לרשת סופרמרקט חשודים בגניבה שיטתית של מוצרי מעדניה ובהם נקניקים וגבינות יוקרה.
שוטרי תחנת שדות נערכו ובפעילות שביצעו הבלשים עוכבו שני העובדים כשהם ביציאה מהסופר ותחת בגדיהם מוצרי המעדניה. השניים עוכבו לחקירה.
ארגז הנקניקים נחת על שמשת הרכב של החבר וניפץ אותה. (צילום: אילוסטרציה)
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".