בטקס חגיגי ומרשים הוענקו אמש לישוב קיסריה 5 כוכבי יופי בתחרות 'קריה יפה ומקיימת בישראל יפה 2015' של "המועצה לישראל יפה". זוהי השנה הראשונה שהישוב קיסריה משתתף בתחרות היוקרתית שמצאה אותו ראוי לציון לשבח וזיכתה אותו ב-5 כוכבי יופי.
תחרות 'קריה יפה ומקיימת בישראל יפה', המתקיימת בחסות משרד הפנים נערכת מדי שנה ומשתתפות בה ערים, מועצות מקומיות, מועצות אזוריות וישובים במועצות אזוריות, המתמודדות על קבלת כוכבי היופי של המועצה לישראל יפה, כל אחת לפי סיווגהּ.
התחרות מעודדת פיתוח של הסביבה העירונית על פי העקרונות המודרניים תוך כדי הקפדה על מניעה של מפגעים סביבתיים וחזותיים והנעת תהליך של שיפור מתמיד באיכות חיי התושבים. ואכן, רשויות רבות הפכו את ההשתתפות בתחרות למסורת שתוצאותיה ניכרות בחזותן של אותן הרשויות.
התושבים הגרים ב"קריות היפות", למיניהן, נהנים מהשקעה באיכות החיים המתבטאת בניקיון הישוב, בשמירה על ערכי הטבע והנוף ובטיפוח הרחובות, הגנים ושאר הפינות במרחב הציבורי בישוב.
ועדת השיפוט העניקה לקיסריה את הניקוד המרבי על הצטיינותה בפרמטרים שנבדקו, כגון: הפעילויות המתבצעות על ידי הרשות בתחום איכות החיים, איכות הסביבה וקיימות, חינוך לאיכות סביבה, טיפול בפסולת, מחזור, מעורבות בחיי הקהילה, מתנדבים, נראות יופי ואסתטיקה, פארקים, מתקני משחקים, מוסדות ציבור וחינוך.
גיא גולדיג, ראש מנהלת הישוב ופארק העסקים בקיסריה מציין בסיפוק רב :"זכייתה של קיסריה בתחרות היוקרתית היא בעיניי קודם כל מחויבות שלנו לתושביה שהופכים אותה לישוב מיוחד ואיכותי. לנו חשוב להבטיח שקיסריה תמשיך להוות סביבה מטופחת ונעימה לחיות בה.
מזה 5 שנים שפארק העסקים שלנו זוכה לציון לשבח בתחרות של המועצה לישראל יפה, ולשמחתנו מיד עם הצטרפותו של הישוב, בפעם הראשונה לתחרות , קטפנו עוד 5 כוכבי יופי".
מרגש: עמותת "ילדים בסיכוי" יצרה ערכת קלפים ייחודית להפצת האור "קלפי שמש" - 38 איורים מקסימים שנוצרו על ידי המאיירים המובילים בישראל, כשכל קלף מגלם ערך אוניברסלי ואנושי (אומץ, הקשבה, חיבור, תקווה, הומור, חמלה ועוד) במטרה לפתוח דלת לשיחה אישית, קבוצתית או מקצועית, בכל גיל ובכל מסגרת. מתאים כמשחק חוויתי ופעילות לכל המשפחה בחג החנוכה. כל רכישה מהאתר היא תרומה למען ילדים ונוער בסיכון – חפשו "ילדים בסיכוי". חג שמח!
בגיל 71 פנינה רוזנבלום כובשת את מילאנו ומפתיעה: פנינה נחתה במילאנו באיטליה ונצפתה על סט הצילומים בהפקת האופנה של MFT שבוע האופנה, האיפור והביוטי במילאנו בהפקת שון בלאיש. רגע לפני יום הולדתה ה-71, פנינה מוכיחה שגיל הוא רק מספר ומככבת על הסט לצד חמישה דוגמני על מכל רחבי העולם. בנוכחות עוצמתית, סטייל בלתי מתפשר והרבה נוכחות, היא מייצרת פרובוקציה מעוררת השראה לנשים בארץ ובעולם - וממשיכה לשבור מוסכמות גם בזירה הבינלאומית.
בחג החנוכה חג האור והתקווה אנו מחממים את הלב ומאירים את הדרך לחיילים ולחיילות שלנו בעיר נתניה. ביוזמת נשות החינוך חני ואודליה, חולקו מארזים מתוקים וטובים כסמל לאור, לאחדות ולהוקרה על העשייה והשליחות.
נפתח ליין החורף ״חכמין בחמישי״, הרצאות תוכן לאנשים אינטלקטואליים בנושאי תרבות ואקטואליה מבית המחלקה לתרבות יהודית ברגעים - העמותה לחינוך בלתי פורמלי ובשיתוף חזון לאומי. את הרצאת הפתיחה הובילה נווה דרומי, עיתונאית ופובליציסטית, מגישת ״קבינט שישי״ ויחד איתה בשיח פתוח עם פרופ׳ משה כהן אליה פרשן ופאנליסט בתוכנית ״הפטריוטים״. המיזם האהוב מושך אליו מאות אנשים מידי חודש, הוא נועד לחזק את המוסר החברתי ומעודד הבנה עמוקה בין חלקי החברה - וכל זה על צלחת טובה של טשולנט מקומי מקריית צאנז ובירות. כרטיסים לאירועים הבאים מופעים באתר העמותה "רגעים".