מאות מפגינים בחדרה ומול בית רה"מ בקיסריה נגד מתווה הגז
שלומי גבאי שבת,
21 בנובמבר 2015, 19:54
מאות מפגינים בחדרה ומול בית ראש הממשלה בנימין נתניהו בקיסריה, במחאה על הכוונה לאשר את מתווה הגז במתכונתו הנוכחית. המפגינים קוראים קריאות ושרים שירים נגד המתווה. עד כה לא דווח על אירועים חריגים.
מפגינים בחדרה נגד מתווה הגז. (צילום: שלומי גבאי)
מפגינים בחדרה נגד מתווה הגז. (צילום: שלומי גבאי)
מטה מאבק הגז: "ישראל התמלאה בהפגנות רבות, בשל התחושה של הציבור כי במתווה מונופול הגז ניתן לראות כיצד השיטה הפוליטית בישראל מעורבת במעשים לא ראויים של הון ושלטון. אנו קוראים לכל האזרחים ברחבי הארץ שיצטרפו אלינו בקריאה לעצור את שוד הגז."
אליפות ישראל בדריפט שנערכה לאחרונה בצפון, בסיוע ותמיכה של הרשות לנהיגה ספורטיבית ומשרד התרבות והספורט, עם קהל ענק של אלפי מבקרים שהגיע ליהנות מאירוע מוטורי שלא נראה כמותו בצפון. יותר מ־60 נהגים התחרו במשך יומיים מול יציעים מלאים עד אפס מקום, באירוע שהופק בשיתוף ההתאחדות למכוניות ולקארטינג תחת משרד הספורט, עיריית כרמיאל וקבוצת מלמד מוטור ספורט. היה מדהים!
מלון כפר גלעדי משיק סופ"ש המשלב חוויה קולינרית גלילית לבין תרבות מקומית עשירה המיועד לשוחרי אוכל, יין ותרבות. במסגרת הסופ"ש השף אבי כהן, יארח את השף אביב משה, מהשפים הבולטים והמוערכים בישראל. במהלך הסופ"ש, שיערך 3 ימים בספטמבר, ייהנו האורחים מחוויה משולבת של אירוח גלילי מוקפד, ארוחות שף עשירות בהשראת המטבח הגלילי, לצד סדנאות, הרצאות, טעימות, פעילויות, אירועי תרבות ואטרקציות לכל המשפחה.
תחילת שנה מוצלחת בנתניה: ראש העיר, מרים פיירברג-איכר, שירי חגואל סיידון ובכירים נוספים בסיור במוסדות החינוך בעיר. "מתחילות שנה טובה, בצילום - ביקור בבית הספר קרליבך".
בועז כספי משתף: "יצא לי להיפגש היום עם אפרת ברוך, אחראית על מתנדבים בעיריית נתניה, שעושה עבודת קודש עם המתנדבים הרבים שמתנדבים בעיר. תודה לך על כל מה שאת עושה למעננו תושבי העיר".