חשד: הציע טרמפ לצעירה באזור חדרה ובדרך תקף אותה מינית
שלומי גבאי יום חמישי,
5 בנובמבר 2015, 13:40
תושב טייבה בשנות ה-40 לחייו נעצר על ידי בלשי משטרת חדרה בחשד כי תקף מינית צעירה בת 24 מנתניה שאותה אסף כטרמפיסטית סמוך לחדרה.
בלשי משטרת חדרה שפעלו במהירות הצליחו לעצור את הנהג החשוד סמוך לחדרה. הנהג חשוד כי תקף מינית את הצעירה לאחר שעלתה לרכבו כטרמפיסטית בכביש 4 בצומת העוגן.
הצעירה שישבה ליד הנהג הצליחה להימלט מהרכב ולהזעיק את המשטרה לאחר שזה ניסה לגעת בה ולהוריד את בגדיה ואף דרש ממנה לעבור לספסל הרכב האחורי כדי ששם יוכל לבצע את זממו. נהג שנסע בצמוד לרכב החשוד צפה במתרחש והבחין במצוקתה של הצעירה. הוא סייע לצעירה שנמלטה ומסר למשטרה את פרטי הרכב ואת כיוון נסיעתו. בעקבות תגובה מהירה של כוחות גדולים מתחנת חדרה שחששו תחילה כי מדובר באירוע בטחוני בוצעו סריקות והרכב אותר תוך זמן קצר דרומית לחדרה והנהג נעצר ונלקח לחקירה. תיק החקירה הועבר לתחנת שדות מאחר והאירוע התרחש בתחום אחריותה.
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!