שני צעירים האחד בן 26 מבית אליעזר בחדרה וצעיר נוסף המתגורר באחד הכפרים הסמוכים לחדרה נפצעו באורח קל בתאונה שאירעה היום אחר הצהריים בצומת חנה בכביש 65.
על פי עדויות של נהגים אחרים שהיו במקום בה אירעה התאונה עולה כי הנהג החדרתי טען כי בזמן שביצע פניה שמאלה באור ירוק לכיוון פרדס חנה רכב מסוג ברלינגו שככל הנראה נסע במהירות וברמזור אדום פגע בו. כתוצאה מהפגיעה הרכב הסתובב ונעצר לאחר כמה מטרים. מנגד טוען נהג הברלינגו כי הוא זה שנסע באור ירוק וכי הרכב השני סיצע פניה שמאלה באור אדום.
כתוצאה מהתאונה נפתחו כריות האויר בשתי המכוניות ונזק רב נגרם לרכוש. הפצועים טופלו על ידי צוות מד"א שפינה את הצעיר מחדרה להמשך טיפול בבית החולים הלל יפה בחדרה.
תחפושות מתגלגלות: עובדי אינטל השתתפו ביום התנדבות מרגש לקראת חג פורים. כ-60 עובדים התנדבו בקמפוס החברה בעיר והכינו תחפושות מותאמות לילדים עם מוגבלות בכיסאות גלגלים והליכונים, במסגרת שיתוף פעולה מתמשך עם מיזם חל"ק מבית עמותת ארץ עיר בפרוייקט הארצי "תחפושות מתגלגלות". הפעילות התקיימה כחלק ממדיניות המעורבות הקהילתית של החברה. אהבנו ופרגנו!
השחקנית הישראלית וכוכבת הרשת יסמין עמרי נבחרה להשתתף בקמפיין החדש של המותג הבינלאומי לטיפוח השיער אלביב מבית לוריאל פריז. הקמפיין יעלה במהלך חודש פברואר בישראל ויכלול פרסומים במדיה הדיגיטלית, בנקודות המכירה בשילוב תכנים ברשתות החברתיות. יסמין עמרי, עם למעלה ממיליון עוקבים בפלטפורמות הסושיאל ויכולת לייצר תוכן אותנטי ומשפיע על קהל היעד, תשתתף בקמפיין לצד מסר שמדגיש אינדיבידואליות, ביטחון עצמי, זוהר וטיפוח טבעי.
חבר המועצה לשעבר, ארז אבא, שבנו מופיע בקונצרט בהיכל התרבות בעיר, משתף: ״איזה כיף להגיע להיכל התרבות בנתניה, לשמוע קונצרט של ילדים צעירים מגיל ארבע, זאת שמחה גדולה מאוד ויש עתיד לתרבות בעיר. ומילה טובה למנכ״ל בני אפרים, שגם הוא התרגש מאוד כאילו זה הפעם הראשונה שהוא הגיע לקונצרט, ומה עוד שיש לו צוות מורים איכותיים ביותר. כיף גדול!״.