מפקדי התחנות יערכו לצורך מניעת יידויי אבנים במקומות העלולים לגרום לפגיעה בנפש.
מחוז חוף סיים היערכותו ליום הכיפורים בדגש על ההיערכות ביישובים המעורבים ומניעת יידויי אבנים בצירים. סממ"ז חוף תנ"צ ג'מאל חכרוש, הנחה את מפקדי התחנות להערך לשמירת הסדר בשילוב גורמי הרשויות והשיטור העירוני תוך שילוב נכבדים ואישי ציבור.
שוטרי ומתנדבי התחנות במחוז בסיוע יחידות הפקוח העירוני וסדרנים יתפרסו סביב מקומות התפילה ובתי העלמין ויאפשרו לציבור לקיים את מצוות החג תוך שמירה על הביטחון הסדר והרכוש ויכווינו את התנועה בין השכונות המעורבות על מנת למנוע פגיעה ברגשות הדת של ציבור התושבים על גווניו השונים תוך כיבוד האחד את דתו של האחר.
כן הנחה חכרוש כי מפקדי התחנות יערכו לצורך מניעת יידויי אבנים במקומות העלולים לגרום לפגיעה בנפש וציין כי הנחה את כלל שוטרי המחוז הפרוסים לגלות איפוק ורגישות אך יחד עם זאת ציין כי שוטרי המחוז יטפלו בצורה נחושה נגד כל נסיון להפר את הסדר או ליידות אבנים ויפעלו למצות את הדין עם המעורבים.
הסדר ישמר בשילוב גורמי הרשויות והשיטור העירוני. (צילום: שלומי גבאי)
תערוכה חדשה: ״עגלת חיי״ – של רינה פלג. פירוק, תנועה עצורה והנכחה של גוף חסר חוזרים ומופיעים בעבודותיה של רינה פלג המוצגים בתערוכה "עגלת חיי". ניכר כי פלג חשה ביטחון רב הן בעשייה והן באמירה שמקופלת בה- היא זונחת את העבודות המושלמות, הקלאסיות שנארגו על ידה שתי וערב בסבלנות אין קץ, רצועה קרמית על גבי רצועה אחרת עד היווצרותו של אובייקט המעניק לצופה תחושה הרמונית ושלווה אך עם זאת חסרה ולא שלימה. אוצרת התערוכה: שרי פארן. מיקום: גלריה פריסקופ , רח' בן יהודה 176 תל אביב. פתיחה: שבת ה-24.5 - נעילה: 14.6.2025.
השחקנית והזמרת לירז צ'רכי בחרה להפתיע את אמה דיאנה לרגל יום הולדתה במלון גליליון, בגליל העליון. צ'רכי ואמה דיאנה הגיעו לסופ"ש ארוך שם סיפרה צ'רכי שבקרוב היא טסה לגרמניה להופיע בפסטיבל המוסיקה פיוז'ו, בבמה המרכזית מול 15 אלף איש, ומייד לאחר מכן טסה לפריז להקליט אלבום חדש בפרסית. שעזבו את המלון הבטיחה צ'רכי שתחזור והפעם לחופש המשפחתית עם בעלה תום אבני והילדים.
הגליל שב לפרוח! 2 אירועים אביביים ביוזמת עמותת זמן גליל מערבי. הראשון: יריד טעם הגליל – יריד ביכורי תוצרת הגליל ושוק איכרים, ב- 16 במאי 2025, ביקב כישור. השני: פסטיבל אביב זמן גליל מערבי - מפגשים מעוררי השראה בין קולינריה, אמנות, טבע ורוח - 22-24 במאי 2025 | ברחבי הגליל המערבי. פרטים נוספים על כל אירועי הפסטיבל באתר עמותת התיירות זמן גליל מערבי. תהנו!
סלבס, מובילי דעת קהל, כוכבות רשת ואישיות תרבות ואמנות הצפינו בשבוע שעבר לצפון, לרגל אירוע השקת פתיחת מייצגו החדש של האמן הבינלאומי סאם חלבי בעופר גרנד קניון חיפה. האירוע נפתח בקוקטייל, מינגלינג וחשיפת המייצג החדשני. הגיעו להתרשם מהאמנות: כוכבת רוקדים עם כוכבים סנה סוקול כוכבת "רוקדים עם כוכבים", לירן שטראובר וטל טלמון שהגיעו עם בנם אולי בן ה – 4 וחצי, גל רובין שהפתיעה עם הבן זוג מודי ספורי מחובקים ומאוהבים, שרית פולק שחזרה ממקסיקו ,פאני בוזגלו – גרושתו של אוהד בוזגלו שהגיע יחד עם חברה הטוב דניאל עציוני כוכב הישרדות, עוד ועוד.