חדרה מחכה לפסטיבל ה"בום בוקס" שיתקיים במוצ"ש הקרוב
שלומי גבאי יום רביעי,
9 בספטמבר 2015, 14:20
ממחוז חוף של המשטרה נמסר כי תחנת חדרה סיימה את היערכותה לקראת פסטיבל ה-boom box שיחל במוצ"ש הקרוב וימשך עד לפנות בוקר בפארק נחל חדרה.
פסטיבל ה"בום בוקס" הוא אחד המבוקשים בארץ וצפוי לארח כ-15 אלף איש שיגיעו לחגוג בעיר חדרה, ערב לפני ערב ראש השנה. לקראת האירוע הוחלט בעיריית חדרה כי תושבי העיר הרשומים בתעודת הזהות כי הם מתגוררים בעיר, נהנו מהנחה של חמישים שקלים ממחיר הכרטיס. עוד הוחלט בעירייה כי חיילים בשרות סדיר בני העיר, שהציגו תעודת חוגר, קיבלו כרטיס כניסה בחינם לפסטיבל.
לקראת הפסטיבל, תחנת חדרה תציב שוטרים שישמרו על הסדר והבטחון, תסדיר ותכווין את התנועה בצירים המובילים לפארק ולחניונים שהוקצו לציבור.
כמו כן, תתבצע אכיפה משולבת של שוטרי התחנה והפקוח העירוני, לא תתאפשר חנייה במקומות שיפריעו לתנועה ורכבים אלה יגררו וינתנו להם דו"חות. לא תתאפשר רוכלות והחזקת משקאות אלכוהולים מחוץ למתחם .
שוטרי התחנה ומחלק הנוער יאכפו איסור מכירת והחזקת אלכוהול לקטינים בהתאם לחוק האלכוהול וייערך בידוק קפדני לכל הקהל בכניסות לפארק.
המשטרה מבקשת מהציבור להשתמש בתחבורה הציבורית וברכבות המיועדות לפסטיבל.
הגעה לפארק תתאפשר באמצעות שאטלים שיצאו מחניון הרכבת חניון one ומחניון אולגה .
חנייה לרכבים תתאפשר בחניון one ובחניון אולגה .
המשטרה פונה לציבור ומבקשת לגלות סבלנות, עירנות ולהשמע להנחיות המשטרה.
פסטיבל ה"בום בוקס" הוא אחד המבוקשים בארץ. (צילום: שלומי גבאי)
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!