מסוק מהיחידה האווירית של אגף המבצעים במשטרת ישראל איתר אותו באזור בית העלמין בישוב עין כרמל הסמוך לזכרון יעקב לאחר שהחליק ונעצר בשיח.
אל מוקד 100 של המשטרה הגיעה הבוקר קריאה מאדם בשנות השמונים, תושב עתלית, כי איבד שליטה על מכוניתו ונקלע למצוקה כתוצאה מאובדן התמצאות. האזרח לא ידע למקם את עצמו באזור בו הוא נמצא באותו הזמן.
משטרת טירת הכרמל, בפיקודו של סנ"צ אלי מגן, ביצעה פעולות מהירות לאיתורו ובין השאר נעשה ניסיון לאתרו על פי הטלפון הנייד שברשותו ובסיוע מסוק מהיחידה האווירית של אגף המבצעים במשטרת ישראל. מאמצי החיפוש שנמשכו למעלה משעתיים ביחד עם צוותי מד"א העלו פרי והאזרח אותר כשהוא במצב יציב אך תשוש וסובל מהתייבשות באזור בית העלמין בישוב עין כרמל הסמוך לזכרון יעקב. חובשים ופאראמדיקים של מד"א העניקו לו טיפול רפואי ופינו אותו לביה"ח רמב"ם.".
הרכב שנמצא בשטח (צילום: דוברות מד"א)
לציין כי החובשים והפאראמדיקים במוקד מד"א בראשות קצינת המשמרת נופר יודב, יצרו קשר עם הפצוע שכאמור לא ידע לציין את מיקומו ובמבצע איתור מורכב ודרמטי תוך נחישות של מוקדני מד"א שניהלו עם הפצוע שיחה רצופה בנייד עד שאזלה הסוללה והפעלת צוותי מד"א בשטח.
נבדקת האפשרות כי הנהג שהה כל הלילה בשטח בתוך המכונית.
המסוק במהלך החיפושים אחר הנהג. (צילום: משטרת ישראל)
הרכב נמצא בתוך תעלה. (צילום: יחידה אוירית משטרת ישראל)
נתניה ממשיכה למשוך חברות מובילות: אירוע השקת משרדי הדוגמה בפרויקט החדש של דיזנגוף וקבוצת תדהר, התקיים השבוע בנתניה. מדובר בבניין מגורים חדשני המשלב קומת משרדים בסטנדרט מתקדם, המעניקה מענה איכותי לעסקים ולחברות המבקשים לפעול בעיר נתניה. סגן ומ”מ ראש העיר, שלו אלגלי, הממונה על הפיתוח העסקי, השתתף באירוע וציין כי נתניה ממשיכה לבסס את מעמדה כמרכז עסקים מוביל. חברות מובילות בוחרות להשקיע ולהתפתח כאן בזכות תנופת הפיתוח, המיקום האסטרטגי ואיכות החיים שהעיר מציעה. "נמשיך לפעול כדי למשוך עוד עסקים, לייצר מקומות תעסוקה ולחזק את הכלכלה המקומית".
מיקי קם ואודיה קורן השיקו וכולם הגיעו לפרגן בפרימיירה החגיגית: בשבוע שעבר חגגו בתיאטרון הקאמרי את עליית ההצגה "השותפה" בפרימיירה חגיגית בכיכובן של אודיה קורן ומיקי קם. בהצגה הן מגלמות שתי נשים - אחת נאיבית והשניה פרועה - שעוברות לגור יחד והופכות לדמויות משמעותיות מאוד זו עבור זו. הראשון לברך היה בנה של מיקי קם, נדב עדר, יחד עם אשתו אלינור וייל - שניהם שחקנים בקבוצת הצעירים של הקאמרי. עוד נכחו: ירדנה ארזי, חנה לסלאו, נורית גפן, נתן דטנר, איל וולדמן ועוד.
בין עבר להווה: תערוכת היחיד "מצב ביניים" של חומי גרומן תיפתח ביפו. התערוכה, באוצרותו של איתי גבאי, תיפתח ביום חמישי, 9 ביולי 2026, בשעה 19:30, בגלריה אשכילה ביפו, ותציג עבודות בציורי שמן וצבעי מים העוסקות בזהות, שייכות והמפגש שבין מסורת לחיים עכשוויים. גרומן, שעזבה את הקהילה החרדית, מביאה אל הבד את מסעה האישי דרך שתי סדרות עבודות: האחת מתארת רגעים מחיי היומיום בישראל, והשנייה מציגה כלי זכוכית צבעוניים המשמשים כמטאפורה למערכות יחסים, שקיפות ושבריריות. התערוכה "מצב ביניים" תוצג בגלריה אשכילה, רחוב הפנינים 2, יפו, ותינעל ב-7 באוגוסט 2026. בהצלחה!